Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Favio Multivitamine

Mai multe poze

Favio Multivitamine

37,70 lei

Availability: Stoc epuizat

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Favio Multivitamine.

Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Favio Multivitamine.

Favio conţine 16 vitamine și minerale și este fortificat cu M0N6X™, ceea ce îl face un supliment alimentar unic, special formulat pentru menţinerea valorilor normale ale glicemiei și susţinerea funcţionării normale a pancreasului endocrin.

Administrarea regulată a Favio:

 • Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sånge;
 • Susţine sistemul imunitar;
 • Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
 • Ajută la coagularea normală a sångelui;
 • Ajută la menţinerea vederii normale;
 • Diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia;
 • Favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 • Ajută la menţinerea unor celule sanguine normale;
 • Ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor.

Zincul contribuie la menţinerea vederii normale și la funcţionarea normală a sistemului imunitar. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sånge și la metabolismul normal al acizilor grași. Zincul mai contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor, la funcţia cognitivă normală și la metabolismul normal al carbohidraţilor.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor și la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sånge.

Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la menţinerea vederii normale și la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor.

Vitamina B6 contribuie de asemenea la formarea normală a globulelor roșii și la funcţionarea normală a sistemului imunitar, precum și la reducerea oboselii și extenuării și a metabolismul normal al homocisteinei.

Acidul alfa-lipoic este produs de organism, unde ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la transformarea glucozei în energie. Substanța are capacitatea de a fi solubilă atåt în apă, cåt și în grăsimi, ceea ce îi conferă o capacitate suplimentară de lucru.

Luteina este un pigment (carotenoid) prezent în structura maculei și a retinei și care contribuie la menținerea vederii normale.

În completare, Favio conţine şi: 

Vitamina C: Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal.

Vitamina B12: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul normal al homocisteinei. Vitamina B12 mai contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina D: Contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sånge, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

Vitamina E: Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Biotina: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al macronutrienţilor și la menţinerea sănătăţii psihice.

Acid pantotenic: Contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării și la performanţa mentală normală.

Iod: Contribuie la funcţia cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la producţia normală de hormoni tiroidieni și la funcţionarea normală a glandei tiroide.

Seleniu: Contribuie la spermatogeneza normală, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la funcţionarea normală a glandei tiroide. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la menţinerea sănătăţii unghiilor si părului.

Mangan: Contribuie la metabolismul energetic normal, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la formarea normală a ţesuturilor conjunctive și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Magneziu: Contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la funcţionarea normală a sistemului nervos. Magneziul mai contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular, la menţinerea sănătăţii psihice, la echilibrul electrolitic și la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

Niancină:  Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii pielii și  la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina B2: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea globulelor roșii normale, la menţinerea sănătăţii pielii și la menţinerea vederii normale. De asemenea, mai contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina B1: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la funcţionarea normală a inimii.

2 tablete (doza zilnică) conţin:

Vitamine si minerale

Compoziţie pentru 2 tabl.

%VNR

Magneziu (oxid de magneziu)

200 mg

53%

MON6X™*
Acid alfa-lipoic
Zinc
Luteina
Vitamina B6
Vitamina A
Crom

123.9 mg
100 mg
15 mg
6 mg
2 mg
800 µg RE
100 µg

150%

143%
100%
250%

Vitamina С (L-аscorbat)

120 mg

150%

Potasiu (clorură de potasiu)

100 mg

5%

Vitamina Е (succinat D-alfa-tocoferil)

30 mg a-TE

250%

Niancină (nicotinamidă)

18 mg NE

112%

Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu)

6 mg

100%

Vitamina В2 (riboflavină)

1.6 mg

114%

Vitamina B1 (tiamină-clorhidrat)

1.4 mg

127%

Mangan (citrat de mangan)

1 mg

50%

Acid folic

400 µg

200%

Biotină (D-biotină)

150 µg

300%

Iod (iodit de sodiu)

100 µg

67%

Seleniu (seleniu metionină)

60 µg

109%

Vitamina B12 (ciancobaltamina)

10 µg

400%

Vitamina D3 (colecalciferol)

5 µg

100%

VNR – Valoare nutriţională de referinţă, *Valoare nutriţională de referinţă nedeterminată.

Fara parabeni! Fara gluten! Favio nu este un medicament si nu vindeca diabetul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in flaconul originar, la temperatura camerei, in locuri uscate si aerisite.

Mod de administrare:  Cåte 2 comprimate zilnic.

Cantitate: 60 comprimate 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bioplus Life
Pareri