Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Actavis Ferlidona-test urinar pentru depistarea ovulatiei

Mai multe poze

Actavis Ferlidona-test urinar pentru depistarea ovulatiei

71,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Actavis Ferlidona-test urinar pentru depistarea ovulatiei

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Actavis Ferlidona-test urinar pentru depistarea ovulatiei.


Testul urinar de determinare a ovulatiei indica cresterea nivelului hormonului luteinizant (HL) in urina dumneavoastra.
Acest fenomen are loc cu 24-48 de ore inainte de eliberarea unui ovul de catre ovare, adica ovulatia.
Fertilitatea duneavoastra este maxima atat in ziua detectarii cresterii nivelului HL, cat si in ziua urmatoare.

Cele doua zile de fertilitate maxima incep imediat ce testul de ovulatie determina cresterea nivelului HL.
Daca aveti relatii sexuale in urmatoarele 48 de ore,va maximizati sansele de conceptie.

Cum se efectueaza testul
Durata ciclului menstrual este intervalul de timp de la prima zi a sangerarii menstruale pana la preziua inceputului urmatoarei menstruatii. Masurati durata ciclului dvs menstrual inainte de testare.
Prima zi a sangerarii menstruale este considerata ziua 1. Calculam zilele incepand cu ziua 1.
Ultima zi a ciclului menstrual este preziua inceputului urmatoarei sangerari menstruale. Numarul de zile dintre prima zi a sangerarii menstruale si preziua urmatoarei sangerari menstruale formeaza durata ciclului menstrual.

In cazul,in care ciclul dvs este mai scurt de 21 de zile sau mai mult de 38 de zile, consultati un medic. Daca nu stiti durata ciclului, puteti incepe testarea in ziua 12, deoarece durata medie a ciclului este de 28 de zile. Efectuati un test in fiecare zi timp de 5 zile, sau pana cand se detecteaza nivelul de HL. In cazul in care ciclul dvs dureaza in mod normal 26 de zile, testarea poate incepe in ziua 10 dupa prima zi de sangerare menstruala.

Puteti face testul in orice moment al zilei.

Ce aveti nevoie pentru efectuarea testului?
Daca  nu doriti sa urinati direct pe banda de testare, probele de urina pot fi colectate in orice recipient de plastic sau sticla. Asigurati-va ca recipientul este curat si uscat. Un ceas, pentru a va asigura ca nu depasiti limitele de tmip pentru interpretarea rezultatelor. Tineti testul in jos s plasati banda de test in jetul urinar tmip de cel putin 10 secunde pana cand acetse este in intregime umeda. Puneti capacul la loc si cititi rezultatele in urmatoarele 5 minute. Nu interpretati rezultatele dupa expirarea celor 5 minute.

Negativ (nici o crestere a HL)-in zona de control (C), apare doar o linie colorata, in zona de testare (T) nu apare nici o linie sau linia de test (T) apare, dar este mai putin colorata decat linia de control(C). Acest lucru inseamna ca nu exista nici o crestere a concentratiei HL. In zona de control(C), apare o linie colorata, la fel ca si in zona de testare(T), dar linia din zona de testare(T) este mai deschisa decat cea din regiunea de control(C).

Test pozitiv (nivel HL ridicat) - atat in zona de control(C), cat si in zona de testare(T) apare o linie. Linia din zona de testare (T) are aceeasi culoare sau are o culoare mai inchisa decat linia din zona de control(C). Ovulatia poate avea loc in urmatoarele 24-48 de ore. Daca incercati sa ramaneti gravida , cel mai bun timp pentru a avea contact sexual este in perioada cuprinsa intre 24 si 48 de ore dupa efectuarea testului.

Test invalid - in cazul in care nu apare nici o linie vizibila (nici in zona de control (C), nici in zona de testare(T)) sau in cazul in care o singura linie apare in zona de testare (T), aceasta inseamna ca testul nu a fost efectuat  in mod corespunzator si nu este semnificativ. Va recomandam sa efectuati un nou test de ovulatie. In cazul in care aveti un alt rezultat invalid, va rugam sa consultati farmacistul sau medicul dumneavoastra.

Cantitate: 7 teste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Actavis
Pareri