Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fitomagra Libramed comprimate Aboca

Mai multe poze

Fitomagra Libramed comprimate Aboca

144,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Fotimagra LibraMed este un produs indicat pentru tratarea supraponderabilitatii si a obezitatii.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fitomagra Libramed comprimate Aboca

LibraMed este un produs indicat pentru tratarea supraponderabilitatii si a obezitatii. Actiunea sa favorizeaza reducerea greutatii corporale si a circumferintei taliei. 

Datorita complexului brevetat Policaptil Gel Retard, LibraMed incetineste absorbtia carbohidratilor, prin reducerea valorii si a vitezei de crestere a glicemiei dupa masa(varf glicemic postprandial), facand constanta concentratia de glucoza si insulina din sange.

Actiunea produsului Fitomagra LibraMed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice 100% natural care, datorita actiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare. Policaptil determina formarea in intestin a unui gel care actioneaza asupra carbohidratilor, reducand cantitatea absorbita si viteza de absorbtie (efect retard). 

De asemenea LibraMed actioneaza:
- prin reducerea absorbtiei de grasimi
-prin reducerea somnolentei postprandiale
-prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea constanta a scaunelor

Compozitie:

Complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard), arome de portocal, mar si lamaie. Policaptil Gel Retard este un complex macromolecular brevetat rezultat din cercetarea Aboca si realizat printr-o tehnologie de productie care permite concentrarea fractiunilor polizaharidice specifice obtinute din: Celuloza, Opuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus.

Indicatii:

Fitomagra LibraMed este indicat pentru:
- Adulti: In cazul supraponderabilitatii si al obezitatii; Cu valori ridicate pentru circumferinta abdominala, chiar si cu o greutate normala.
- Copii peste 8 ani: In cazul supraponderabilitatii si al obezitatii.

Mod de administrare :

- Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate inainte de cele doua mese principale.
- Copii intre 8 si 12 ani: 2 comprimate inainte de cele 2 mese principale.

A se administra Fitomagra LibraMed pentru o perioada de cel putin 2 luni, avand grija sa se suspende pentru 2-3 zile dupa fiecare luna de tratament.
A se administra doza recomandata cu un pahar mare de apa, avand grija sa se ingereze cate un comprimat pe rand. Nu mestecati si nu spargeti comprimatul cu dintii.


Pentru cei care au probleme de deglutitie se poate dizolva comprimatul LibraMed in apa calda sau in ceaiuri neindulcite, amestecand pana la dizolvarea completa. Bautura obtinuta trebuie sa fie ingerata in cateva minute, inainte de a se forma gelul.

Efecte secundare:

Siguranta produsului a fost confirmata printr-un studiu clinic pe om, care a aratat o buna tolerabilitate. Administrarea LibraMed nu a provocat modificari ale principalelor valori hematochimice sau a urinei. In primele zile de utilizare pot sa apara fenomene de meteorism, care se rezolva spontan in timpul tratamentului. In aceste cazuri, se recomanda reducerea dozei la 1 comprimat de doua ori pe zi si cresterea acesteia treptat pana la atingerea dozei indicate.

Avertizari: Pentru cei care au probleme de deglutitie nu este recomandata ingestia directa a comprimatelor, care trebuie sa fie mai intai dizolvate dupa cum se arata in modul de administrare. Se recomanda administrarea produsului la cel putin doua ore de la administrarea de medicamente si suplimente vitaminice, pentru a nu interfera cu absorbtia lor. A nu se administra in timpul sarcinii si al alaptarii. La pacientii aflati sub tratament farmacologic pentru diabet si hiperlipidemie, se recomanda a se solicita sfatul medicului pentru a evalua necesitatea eventualei schimbari a dozei de medicamente. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.

Cantitate: 138 comprimate a cate 725 mg fiecare

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Aboca
Pareri