Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Ginkgo 150 Memorie 20 capsule DVR Pharm

Mai multe poze

Ginkgo 150 Memorie 20 capsule DVR Pharm

Pret normal: 16,20 lei

Special Price 15,39 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie 20 capsule, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. 9739/13.10.2015.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie 20 capsule

DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie este un produs care amplifică și optimizează procesul de memorare, facilitånd totodată accesarea informațiilor deja reținute. Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

-        extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivel creierului, îmbunătățind totodată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă a capacității de memorare, dar și de accesare a informațiilor deja stocate la nivelul creierului.

-        Lecitina – este un aminoacid natural, de origine 100% vegetală, care constituie materia primă pentru acetilcolină, un neurotransmițător cu un rol extrem de important în procesul de memorare. Administrarea de lecitină nu doar îmbunătățește memoria, ci și atenția, starea de spirit, capacitatea de relaxare.

-        Semințele de țelină – sunt, la fel ca și frunzele de Ginkgo biloba, un foarte bune stimulent al circulației cerebrale. De asemenea, previn deteriorarea vaselor de sånge și sunt printre cele mai bune mijloace de prevenire a accidentului vascular cerebral.

Compoziție DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie: Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Lecitină: 130mg; capsulă de gelatină tare; Ginkgo biloba, frunze: 50mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 50mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 20mg.

Beneficii DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie: Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (memoria), susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic:

Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în:

-        Eforturi intelectuale de lungă durată

-        Tulburări de memorie produse de: suprasolicitare intelectuală, traumatisme (fizice sau emoționale), tulburări ciculatorii.

-        Tulburări cognitive asociate cu deficiențe circulatorii

-        Maladia Alzheimer, Demență vasculară – prevenire, adjuvant

-        Incapacitate de relaxare, adjuvant în insomnia

-        Acufene

-        Afecțiuni oculare asociate cu deficiențe circulatorii

Mod de administrare DVR Pharm Ginkgo 150 Memorie: Se iau cåte 1-2 capsule/zi, în cure de minimum 20 de zile. În cazul tulburărilor de memorie cronicizate, al afecțiunilor circulatorii la nivelul creierului, se țin cure de 90 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză.

Cantitate: 20 capsule.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DVR Pharm
Pareri