Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Gold Krill 30 cps Olimp Labs

Mai multe poze

Gold Krill 30 cps Olimp Labs

72,20 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Gold Krill 30 cps Olimp Labs

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Gold Krill 30 cps Olimp Labs

Descriere Gold Krill:

Gold Krill este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate.
Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina.
Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:
- contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
- contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
- contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).

GoldKrill se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut.
O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule.

In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza, generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%.

Compozitie:
Ulei de Krill Antartic (Euphausia superba) .... 500 mg
din care: Fosfolipide .... 215 mg, Acizi grasi Omega 3 .... 120 mg, Acid Eicosapentaenoic (EPA) .... 70 mg, Acid Docosahexaenoic (DHA) .... 32,5 mg, Alti Acizi Omega 3 .... 17,5 mg, Astaxantina (antioxidant) .... 50 µg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Cantitate: 30 capsule.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator OLIMP LABORATORIES
Pareri