Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Graviola DUO 150 capsule Medicinas

Mai multe poze

Graviola DUO 150 capsule Medicinas

160,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Graviola DUO 150 capsule Medicinas

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Graviola DUO 150 capsule Medicinas

Cancerul este, fără doar și poate, principala cauză de mortalitate la nivel mondial, iar Romånia se situează pe primul loc în

Uniunea Europeană, conform unui studiu realizat în 2017. Totuși, bolnavii diagnosticați cu o astfel de afecțiune au șansa de a duce o viață decentă cu ajutorul unui supliment alimentar revoluționar – Graviola Forte – ale cărui beneficii sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Dacă frunzele și mugurii de Graviola erau folosite de către triburile locale ca antibiotic natural pentru a trata diferite boli infecțioase, în prezent, mai mulți producători de medicamente din Statele Unite ale Americii au investit în studii de specialitate, ce au arătat beneficiile oferite de Graviola. Așadar, pe långă faptul că identifică celulele maligne și le distruge, Graviola este eficientă în prevenirea și tratarea a 12 tipuri de cancer – de prostată, de sån, pulmonar, hepatic și pancreatic.

Graviola sau Annona Muricata, așa cum este cunoscută, este o plantă nativă regăsită în pădurile tropicale amazoniene, fiind considerat un citostatic natural în mai multe tipuri de cancer, între care mamar, de prostată, de pancreas și chiar pulmonar. De asemenea, se pare că are proprietatea de a inhiba virusul de hepatita B și cancerul hepatic.

Cu un conținut bogat de fitochimicale cunoscute sub numele de Acetogenine Annonaceous, ce sunt găsite doar în familia de plante Annonaceae, Graviola are un conținut de 82 de chimicale diferite, în 10 tipuri diferite, fapt pentru care este o eficientă în chimioterapie. Mai mult de atåt, conform studiilor efectuate de-a lungul timpului, se pare că Graviola are puterea de a întări sistemul imunitar, care în urma tratamentului împotriva cancerului devine slăbit, fapt pentru care pacienții vor avea șansa la o viață decentă, lipsită de dureri.

De asemenea, studiile efectuate de oamenii de știință din Statele Unite ale Americii au arătat că de cele mai multe ori cancerul dezvoltă rezistența la chimioterapie, acest fenomen fiind observat în cazul cancerului de colon, unde celula canceroasă respinge tratamentul. Acest lucru se întåmplă Gricoproteinei-P înainte să fie distrusă de chimioterapie, iar pentru ca celulele nesănătoase să fie distruse este necesară o cantitate mai mare de energie, ce este oferită de fitochimicalele din Graviola.

Conform unui studiu realizat în 1999, Annoglacynele A și B ce se regăsesc în Graviola au un efect de pånă la 10.000 de ori mai puternic decåt Adriamycina, un medicament chimiterapeutic, folosit pentru tratarea cancerului de sån și a cancerului pancreatic.

Graviola are proprietăți antibacteriene, anticanceroase, antidepresive, antimicrobiane, antitumorale, astringente, citotoxice, febrifuge și, de asemenea, reușește să calmeze durerile.

Totuși, pentru ca efectele să fie benefice și să aibă rezultate, în cazul bolnavilor grav afectati se recomandă ca tratamentul să fie urmat în paralel cu celelalte proceduri recomandate de medicul curant.

Mod de administrare Graviola DUO 150 capsule Medicinas

Graviola (150 de capsule vegetale), un supliment alimentar recunoscut pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului, grație rolului anticancerigen, este recomandat a fi consumat în scop preventiv în doză de 3 capsule pe zi, cu un sfert de oră înainte de micul dejun, iar în cazuri grave sunt indicate 5 capsulepe zi, in trei reprize, minim 3 luni.

Contraindicații

Graviola nu este recomandat a fi consumat de către femeile care sunt însărcinate ori care alăptează, dar nici de persoanele care se confruntă cu reacții alergice la oricare dintre ingredientele regăsite în acest supliment alimentar. De asemenea, este interzis să se depășească doza zilnică recomandată și utilizarea concomitent cu Coenzima Q10

Cantitate: 150 de capsule vegetale

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Medicinas
Pareri