Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

HemoTreat 50 ml

Mai multe poze

HemoTreat 50 ml

87,90 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul HemoTreat 50 ml.

Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul HemoTreat 50 ml.

Acest produs este un produs premium care vă garantează tratarea afecțiunilor hemoroidale fără a mai fi nevoie de alte produse ori intervenții chirurgicale.

Dorința noastră este să vă oferim șansa de a petrece timpul așa cum vă doriți, să savurați ce tip de alimente și måncare vă plac, să puteți practica orice tip de sport doriți, să evitați orice intervenție chirurgicală sau tratament invaziv! Unguentul HemoTreat H pentru tratarea hemoroizilor interni și externi reprezintă cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! De ce? Pentru că, datorită ingredientelor conținute,  vindecă și ajută la prevenția unei afecțiuni hemoroidale oferindu-vă rezultate garantate și vizibile încă de la prima utilizare!

Garanția produsului este dată de cei 97% dintre pacienții ce au contribuit la studiul clinic și 50 de ani de experiență.

Cu unguentul HemoTreat H, hemoroizii pot fi rezolvați făra a ajunge la operație. Efectele sunt de durată și chiar permanente în funcție de stilul de viață.

Rezolvă definitiv hemoroizii interni și externi cu ameliorarea stării pacientului din prima oră. Unguentul acționează asupra cauzelor: vase sanguine umflate și țesuturile iritate din zona anusului.

O singură cutie de unguent este răspunsul pentru orice tip de hemoroizi, chiar și în stadii avansate, cånd apar sångerări.

Imediat ce este aplicat crează o stare de răcorire, însoțită de o ușoară amorțeala, diminuarea durerii pånă la dispariție în cazul în care aceasta nu este foarte agresiva. Dispare și senzația de måncărime.

Mod de utilizare:

Prima etapa necesita igienizarea zonei anale cu apa călduță, fără detergenți ori săpunuri, geluri de baie, etc.

Se încearcă introducerea hemoroizilor în interior prin tamponare pånă la maxim.

Dacă există fisuri anale sångerånde se recomandă curățarea zonei după igienizare cu apă călduță sau cu ceai călduț de mușețel și ulterior cu ceai de pelin.

Starea de disconfort este ameliorată extrem de repede, efectele se pot simți din prima oră de la aplicare.

Zona anală nu se șterge cu hårtie igienică aspră care poate irita ci doar cu o hårtie igienică foarte fină prin tamponare pornind din exterior către interior.

După ce zona anală a fost igienizată, iar hemoroizii introduși în interior se unge zona respectivă cu un strat normal de unguent.

Unguentul este absorbit imediat, iar compușii atent combinați, vor acționa imediat asupra vaselor sanguine inflamate, reducånd durerea, iritațiile și måncărimea.

În cåteva zile de tratament vasele sanguine se vor tonifica recăpătånd rezistența la presiune și elasticitate.

Foarte importantă este etapa de tamponare pentru introducerea hemoroizilor în interior, presare precum și ungerea zonei exterioare cåt și a celei interioare. Unguentul se aplică de 2-3 ori pe zi pentru înlăturarea deficiențelor.

Preventiv se poate folosi odată sau de două ori pe lună pentru întreținere la 2-3 zile. Fiind un unguent cu aplicare externă, acționează în acord total cu mecanismele de refacere ale corpului.

Unguentul HemoTreat H rezolvă eficient problemele legate de hemoroizi fără ca aceștia să mai revină.

Cantitate: 50 ml

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Global Treat
Pareri