Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Alergonat

Mai multe poze

Herbagetica Alergonat

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Alergonat


Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Alergonat 60 capsule

Herbagetica Alergonat are în componența sa extracte din plante cu acțiune antiinflamatoare, antihistaminică şi imunomodulatoare, ajutånd organismul să facă faţă faţă agresiunilor fizice şi biologice.      

Beneficii Herbagetica Alergonat

-        funcţionarea normală a sistemului imunitar

-        stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar

-        activează celulele cu rol în imunitate deja existente

-        stimulează producţia de anticorpi

-        calmarea şi reducerea simptomelor reacţiilor alergice

-        Vitamina C scade intensitatea reacţiilor alergice (strănut, måncărime, erupţie cutanată, ochi umezi)

-        reduce disconfortul care apare la nivelul pielii

-        menţine sănătatea aparatului respirator

-        reducerea inflamaţiilor

-        Extractul de Lemn-dulce stimulează producţia de cortizon natural care reduce inflamaţia din corp şi combate reacţiile allergic

-        intensificarea diurezei şi a tranzitului intestina

-        detoxifierea organismului

-        elimină toxinele din organism, contribuind la normalizarea reacţiilor sistemului imunitar

-        imunomodulator

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în: alergie cutanată (urticarie, eczeme alergice); alergie ocular; alergie respiratorie (febra fånului, alergie la praf etc.); alergie digestive; dermatită atopică, atopie

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extracte printr-un proces numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă.

Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt patru extracte uscate:

Extractul de Trei-fraţi-pătaţi este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume. La ora actuală, eficienţa sa este observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor auto-imune, în dermatita atopică. Conţine flavonoizi, vitaminele C şi A, carotenoizi, este un puternic detoxifiant, neutralizează radicalii liberi din sånge şi este diuretic. Reglează sistemul imunitar şi diminuează episoadele alergice.

Extractul de Lemn-dulce este cunoscut drept „cortizonul natural”, datorită uimitorului său efect antiinflamator şi antialergic, care îl recomandă în toate afecţiunile în care este implicat sistemul imunitar. Merită menţionat şi faptul că, spre deosebire de cortizonul si corticoizii de sinteză, extractul de Lemn-dulce nu reduce imunitatea, ci din contră o stimulează, avånd o acţiune extrem de fină şi nuanţată. Întăreşte organismul, ajutåndu-l să lupte împotriva răcelii şi calmează alergiile. Este foarte eficient în eliberarea căilor respiratorii de secreţii şi în calmarea tusei. 

Extractul de Acerola, o sursă bogată în Vitamina C, este un foarte bun antihistaminic, ajutånd la reglarea activităţii sistemului imunitar. Stimulează formarea celulelor albe, partea sistemului imunitar care distruge particulele străine, şi controlează producţia de interferon, responsabil cu protecţia împotriva infecţiilor virale. Acerola conţine de 65 de ori mai multă Vitamina C decåt o portocală.

Extractul de Cicoare are, de asemenea, efect antialergic, fiind şi un puternic depurativ natural, ajutånd la eliminarea toxinelor din organism şi normalizånd astfel reacţiile sistemului imunitar. Cicoarea favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase şi îmbunătăţeşte producţia de celule ale sistemului imunitar

Acţiunea acestor extracte este potenţată şi de pulberea de Urzică, Coada calului şi Anghinare. Urzica, datorită proprietăţilor antihistaminice şi antiasmatice, este folosită în tratarea rinitei alergice şi a astmului alergic. Decongestionează căile respiratorii, uşurează respiraţia, reduce måncărimile şi secreţiile. Coada calului, planta cu cele mai puternice efecte diuretice, acţionează ca un antiseptic şi antimicrobian. Anghinarea are o acţiune detoxifiantă puternică, accelerånd tranzitul şi eliminånd toxinele din organism.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.  

Compoziţie/1 capsulă:

-        Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) extract 4:1 86.10 mg

-        Urzică (Urtica dioica) pulbere din rădăcini 42,90 mg

-        Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină 21,30 mg

-        Coada calului (Equisetum arvense) pulbere din părţi aeriene  42,90 mg

-        Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) pulbere din rădăcini 42,90 mg

-        Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C natural 21,30 mg

-        Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din Frunze 21,30 mg

-        Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 21,30 mg

Mod de administrare: Cåte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. O cură durează între 30 și 90 de zile, în funcție de necesități, fiind urmată de 10-21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

Contraindicații: Contraindicat în caz de sarcină, ciroză hepatică decompensată. Nu se administrează în timpul tratamentului cu contraceptive.

Cantitate: 60 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri