Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Beauty Stem

Mai multe poze

Herbagetica Beauty Stem

Pret normal: 47,80 lei

Special Price 45,41 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Beauty stem 

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Beauty stem 

Alga AFA asociată cu Extractul de Ashwagandha, Siliciu şi Seleniu Organic, alături de Chlorella şi Spirulină, conferă pielii elasticitate şi strălucire, contribuind totodată la o bună funcţionare a activităţii hormonale.

Contribuie:

- stimularea producţieide celule stem adulte

- pigmenţii din compoziţie stimulează producţia de celule stem şi polizaharidele conţinute

- determină migrarea celulelor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organismului

- întinerirea pielii, stimulånd producţia de colagen

- stimularea activităţii gonadelor

- protejarea organismului împotriva stresului oxidativ

- stimularea regenerării celulelor nervoase

- echilibrarea sistemului imunitar

In baza studiilor științifice acceptate internațional:

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

- îmbătrånire prematură

- menopauză prematură

- pierderea elasticităţii articulaţiilor, vaselor de sånge şi a ţesuturilor conective în general

- îmbătrånirea pielii

- deficienţe imunitare

- predispoziţie spre afecţiuni tumorale

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfårșit, putåndu-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Acest produs are la bază cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, alga AFA. Aceasta se distinge prin valoarea sa terapeutică şi crește într-un singur loc în lume în cantități suficiente și cu proprietăți terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Alga AFA este apreciată pentru proprietăţile antioxidante şi antiinflamatorii, precum şi capacitatea de stimulare a celulelor stem. Alga AFAhrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (faţă de vitaminele sintetice care se absorb doar între 5%-25%). Conţine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor.

Extractul de Ashwagandha,datorită nivelului înalt de antioxidanţi, luptă împotriva radicalilor liberi şi previne semnele îmbătrånirii. În plus, compuşii săi contribuie la creşterea nivelului de estrogen din organism care ajută la menţinerea aspectului tånăr al pielii prin stimularea colagenului. Nu în ultimul rånd, este un excelent ajutor în vindecarea şi prevenirea acneei, avånd proprietăţi antiinflamatorii comparabile cu hidrocortizonul.

Extractul de Coada-calului, cu 7% siliciu, este folositor în cicatrizarea rănilor şi în vindecarea eczemelor. Este un bun adjuvant şi în cazul dermatozelor şi a diverselor forme de acnee, oferind organismului aportul necesar de siliciu. Siliciul este responsabil şi pentru sănătatea smalţului dinţilor şi vigoarea firelor de păr, precum şi a unghiilor deoarece este esenţial pentru asimilarea şi fixarea magneziului şi a calciului în organism. Are capacitatea de a încetini efectele îmbătrånirii prin regularizarea metabolismului celular şi prin întărirea membranei celulare, astfel încåt să nu permită pătrunderea radicalilor liberi. Siliciul este des utilizat în curele de reîntinerire, în special în combinaţie cu ingrediente care determină producerea de celule stem întrucåt potenţează efectul acestora.

Drojdia de bere cu seleniu menţine elasticitatea pielii, prevenind uscarea acesteia şi îmbătrånirea prematură. Este un excelent antioxidant, cu efecte reale atåt în prevenirea, cåt şi în tratarea cancerului deja instalat. În plus, stopează acţiunea dăunătoare a radicalilor liberi asupra pielii.

Alături de ajutorul oferit sistemului imunitar, seleniul organic protejează organismul de epuizare. Are capacitatea de a reduce stresul oxidativ care se manifestă de obicei sub forma unor boli precum artrită, gută, eczeme ori sub formă de slăbiciune a corpului. De asemenea, acţionează ca un anticoagulant, reducånd astfel şansele de apariţie a cheagurilor de sånge.

Chlorella si Spirulina sunt renumite în întreaga lume pentru efectele lor de purificare şi detoxifiere a organismului, iar în plus, datorită numeroaselor minerale, acizi graşi, aminoacizi, vitamine şi proteine, hrănesc întregul corp. Fiecare dintre ele conţine peste 50% proteine şi alte substanţe nutritive esenţiale care contribuie la echilibrarea deficienţelor nutriţionale, echilibrarea hormonală şi normalizarea activităţii insulinei.

Compoziţie/1 capsulă: 

Ashwagandha (Withania somnifera) extract 4:1 150 mg 
Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) 100 mg 
Coada calului (Equisetum arvense) extract 6:1 cu 7% siliciu 50 mg 
Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae) extract cu 2065 ppm selenium 50 mg 
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) cu minim 50% proteine 30 mg 
Spirulină (Spirulina maxima) cu minim 60% proteine 20 mg

Administrare: De regulă, se iau cåte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Precauţii şi contraindicaţii: A se administra cu precauţie femeilor însărcinate şi care alăptează. Contraindicat în cazul nodulilor tiroidieni

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri