Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Chitosan

Mai multe poze

Herbagetica Chitosan

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Chitosan

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Chitosan 

Herbagetica Chitosan atåt un remediu eficient pentru slăbit, cåt şi un medicament preţios în lupta împotriva cancerului, a adus o contribuţie considerabilă în lumea medicală.

Contribuie la:

- menţinerea greutăţii corporale normale

- susţine apetitul alimentar normal şi procesele de metabolism

- menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi trigliceridelor

- menţinerea în limite normale ale glicemiei

- protejarea sistemului digestiv

- menţine aciditatea gastrică normală

- reglează tranzitul intestinal

- detoxifierea ficatului

- activează celulele hepatice şi le protejează împotriva stresului oxidativ

- susţinerea sistemului imunitar

- detoxifierea limfatică

- absoarbe şi elimină din organism metalele grele (plumb, mercur, cadmiu), coloranţi chimici, - - substanţe medicamentoase, radionuclizi.

In baza studiilor științifice acceptate internațional

Se utilizează ca adjuvant în:

- obezitate, îngrăşare

- boala canceroasă, radioterapie şi chimioterapie în cancer

- osteoporoză

- colesterol mărit, trigliceride mărite

- gastrită hiperacidă

- diabet

- hepatită virală A, B, C, ciroză

- constipaţie

Chitosanul este un polimer obţinut din chitină extrasă la råndul său din carapacea dură care înveleşte multe vieţuitoare marine şi terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă din carapacea crustaceelor printr-un proces numit diacetilare, polizaharidă cu efecte asupra sănătăţii extrem de complexe. Pånă în prezent estesingura substanță naturală cunoscută ce conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, avånd funcţii similare colagenului (substanţă cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulaţiilor, prostatei, muşchilor), dar şi a fibrelor vegetale (substanţe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică).

Chitosanul si curele de slăbire

Un studiu făcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a arătat că administrarea

Herbagetica Chitosan duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămåni de tratament. Însă, interesant este că pacienţii care au folosit chitosanul şi au slăbit nu au ţinut niciun fel de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar şi cu 10-15%, porţia zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putånd fi şi de 2-3 ori mai mari.

Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conţinutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă şi se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămåie, deoarece asocierea cu acidul citric creşte senzaţia de saţietate dată de chitosan. Dacă aveţi obiceiul să „ciuguliţi” între mese, luaţi înainte de fiecare porţie de hrană, oricåt de mică, o jumătate de pahar de apă cu o capsulă de chitosan.

Chitosanul si cancerul

Un studiu realizat în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatåndu-se stagnarea şi chiar regresul tumorilor. La animalele vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele tumorilor maligne sunt mult mai rare. Chitosanul este de asemenea eficient şi administrat în paralel cu chimioterapia şi radioterapia. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienţii care au luat chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia şi au reuşit să-l ducă pånă la capăt într-un procent mai mare, avånd o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetenţa, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecţii etc.

Compoziție/1 capsulă: 

Chitosan (derivat din cochilii de crustacee) 420 mg

Mod de administrare: de regulă, se iau cåte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru scădere în greutate, se administrează diluat în apă conţinutul a 1-2 capsule, înainte cu 30 de minute de fiecare masă.

Precauţii şi contraindicaţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor şi persoanelor sensibile la produse pe bază de crustacee. Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece împiedică asimilarea lor.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri

Pareri clienti 1 item(s)

Ok
reduc pofta de mancare!deocamdata am doar o saptamana !astept rezultate Parerea lui Anda / (Pus la data 05.09.2017)