Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Colesteronat

Mai multe poze

Herbagetica Colesteronat

Pret normal: 14,90 lei

Special Price 14,16 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Colesteronat 60 capsule.

* Câmpuri necesare

Pret normal: 14,90 lei

Special Price 14,16 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Colesteronat

Herbagetica Colesteronat are în componența sa extracte de plante cu o acțiune puternică de reglare a metabolismului grăsimilor, avånd ca şi consecinţă reglarea valorilor trigliceridelor și ale colesterolului.            

Beneficii Herbagetica Colesteronat:

-        scăderea valorilor colesterolului total

-   reduce proporţia de colesterol „rău” (LDL)

-   creşte proporţia de colesterol „bun” (HDL)

-   reduce depozitele de trigliceride în organism

-        reducerea sintezei şi absorbţiei intestinale a colesterolului

-        menţinerea valorilor normale de glucoză în sånge

-        protecţia cardiovasculară 

-   previne formarea plăcilor de aterom

-   reglează nivelul tensiunii arteriale

-        îmbunătăţirea digestiei

-        creşterea rezistenţei organismului faţă de radicalii liberi

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

-        valori ridicate ale colesterolului total şi ale colesterolului LDL

-        valori ridicate ale trigliceridelor

-        ateroscleroză, arterită

-        complicaţii cardiovasculare ale diabetului

Extractul uscat, o pulbere fină obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces numit atomizare, este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Un produs complet natural, fără apă, alcool sau celuloză în conţinut, extractul este de peste 10 ori mai puternic şi bogat în principii active decåt simpla pulbere şi se absoarbe instantaneu de către organism.

Extractul de Cicoare acționează ca un veritabil ucigaș de colesterol cu densitate redusă (LDL), prevenind totodată oxidarea acestuia pe artere. Inulina, un principiu activ conţinut într-o proporţie impresionantă de cicoare, are o puternică acţiune de reducere a colesterolului negativ. Este de un extraordinar ajutor persoanelor cu glicemie oscilantă sau cu diabet, care prezintă un risc foarte ridicat de apariţie a hipercolesterolemiei şi a bolilor cardiovasculare. În urma unui studiu publicat în „Journal of Medicinal Foods”, în 2009, cercetătorii au descoperit că inulina reduce rezistenţa celulelor la insulină. Echipa a observat că inulina are efecte terapeutice benefice împotriva zahărului din sånge şi este un potenţial agent pentru tratarea diabetului.

Extractul de Frunze de măslin reglează metabolismul grăsimilor în organism, scăzånd valorile colesterolului, datorită substanţei active oleuropeină. Reducånd valorile colesterolului LDL, frunzele de măslin sunt un excelent protector al sistemului cardiac, reducånd tensiunea arterială. În urma unui studiu realizat, cu privire la efectele oxidării colesterolului LDL, cercetătorii au ajuns la concluzia că frunzele de măslin sunt şi un antioxidant puternic, care reduce riscul de ateroscleroză, boli de inimă şi alte boli asociate radicalilor liberi.

Acţiunea extractelor este potenţată de pulberea de Anghinare, Kelp şi Troscot. Kelp este o algă brună care blochează absorbţia grăsimilor saturate. Fibrele şi polizaharidele din compoziţia sa se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.

Anghinarea, datorită conţinutului ridicat de cianină, asigură un nivel scăzut al colesterolului negativ prin stimularea eliminării grăsimilor şi menţine valoarea constantă a colesterolului pozitiv. Datorită acţiunii asupra grăsimilor din organism, anghinarea contribuie şi la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, care este direct influenţat de nivelul grăsimilor din sånge. Pulberea de Troscot este de ajutor în afecţiuni ale rinichilor, are un efect remineralizant şi antiinflamator şi, în plus, poate trata cu succes afecţiuni ale sistemului digestiv.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.  

Compoziţie/1 capsulă:

-        Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 123,55 mg

-        Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze 123,55 mg

-        Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 1-3% oleuropeină  51,45 mg

-        Troscot (Polygonum aviculare) pulbere din părţi aeriene 25,725 mg

-        Alga Kelp (Fucus vesiculosus) pulbere 25,725 mg

Mod de administrare: Cåte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. O cură durează între 30 și 90 de zile, în funcție de necesități, fiind urmată de 10 - 21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

Precauţii: Se administrează cu prudenţă în timpul sarcinii. În cazul diabeticilor insulinodependenţi, administrarea se va face sub supreveghere medicală, pentru o eventuală ajustare a dozelor de insulină.

Contraindicații: Nu se cunosc.

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri