Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte

Mai multe poze

Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte remediu natural cu rol de creștere a longevității și vitalității organismului, antitumoral, chemoprotector și radioprotector, adaptogen, puternic modulator al sistemului imunitar. 

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte

Descriere:

Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte este un remediu natural utilizat în medicina tradițională chineză de mii de ani, pentru beneficiile terapeutice pe care le oferă organismului. Această ciupercă miraculoasă are un conținut bogat de nutrinți și substanțe active precum acidul cordicepic, acidul glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu care redau sănătatea și cresc vitalitatea organismului.  

Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte este o formulă care conține două extracte: un extract 25:1 standardizat și garantat cu 10% acid cordicepic și al doilea extract 12:1 standardizat în 30% polizaharide și 1% adenozină, ce garantează calitatea și efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Extractele standardizate sunt cele care garantează beneficiile Ciupercii Tibetane, asigurånd conținutul minim de principii active. Cele mai importante substanțe active din componența Ciupercii Tibetane sunt: acidul cordicepic, polizaharidele și adenozina.

Acidul cordicepic are un puternic rol antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi și la întårzierea îmbătrånirii celulare. De asemenea, acidul cordicepic acționează ca un diuretic natural și prezintă un important efect antitrombotic și vasodilatator, ajutånd la diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezintă principalele substanțe active din Ciuperca Tibetană, cu puternic rol adaptogen și de echilibrare a sistemului imunitar. Acestea conțin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, cunoscuți drept Reglatori naturali ai Răspunsului Biologic (BRM), avånd rolul de a activa mecanismele naturale de apărare a organismului atunci cånd este necesar.

Adenozina este un nucleozid răspunzător de efectele terapeutice asupra circulației coronariene și cerebrale, previne aritmiile cardiace și asigură funcționarea optimă a sistemului nervos. 

De ce alegem Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte față de alte produse cu Cordyceps

 1. Extractele standardizate reprezintă cea mai eficientă formă de administrare a Ciupercii Tibetane, garantånd conținutul de principii active. Datorită structurii de chitină a ciupercii, aceasta are nevoie de prelucrări speciale pentru ca substanțele active să poată fi eliberate și absorbite în organism.

Atunci cånd este administrată ca simplă pulbere din ciupercă sau ca extract simplu, substanțele active rămån blocate în interiorul pereților celulelor, fiind dificil de digerat și absorbit în corp, și prezentånd efecte terapeutice inferioare.

În general, ciupercile conțin pånă la 90% apă – chiar și prin uscare, acestea își reduc din volum și iau forma unui extract simplu, fără însă a asigura biodisponibilitatea în organism și eficiența substanțelor active.

 1. Cordyceps Sinensis 10/ 30/ 1 prezintă cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină), ce asigură cele mai puternice și rapide efecte terapeutice.
 2. Extractele standardizate din componența Cordyceps 10/ 30/ 1 prezintă calitatea de dublu extract. Extractul dublu este cunoscut drept un extract de spectru complet, ce este trecut printr-un proces de extracție cu mai multe etape pentru a asigura un nivel ridicat de biodisponibilitate a substanțelor active.
 3. Mediul de cultivare lichid asigură un conținut de 100% miceliu de Ciupercă Tibetană. În comparație cu acest mod de cultivare, cultivarea pe un substrat de orez sau cereale, prezintă un conținut ridicat de substrat nedigerabil, fară efecte terapeutice evidente. 
 4. Procedeul controlat de fermentație asigură absorbția și biodisponibilitatea substanțelor active.
 5. Formula Cordyceps 10/30/1 nu conține aditivi sau ingrediente “de umplutură”. Unele produse de pe piață au în compoziția lor peste 75% dextrină, fără beneficii terapeutice evidente.
 6. Prezentarea procentului de standardizare pe eticheta produsului (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină) garantează procentul de substanțe active și efectele terapeutice superioare asupra organismului.  Prezentarea sub forma “ex. extract 10:1” este o informație importantă în cazul plantelor, însă mai puțin relevantă pentru ciuperci, care au nevoie de prelucrări speciale pentru ca substanțele active sa poată fi eliberate și absorbite în corp.
 7. Luånd în considerare concentrația ridicată de substanțe active (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină), Cordyceps 10/ 30/ 1 prezintă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Adjuvant în:

-        Afecțiuni oncologice

-        Modularea sistemului imunitar

-        Radioterapie, chemoterapie

-        Afecțiuni renale

-        Cresterea libidoului

-        Creșterea performanței și rezistenței fizice

-        Afecțiuni hepatice (hepatita B, ciroză)

-        Ischemie cardiacă, ateroscleroză

-        Afecțiuni pulmonare și respiratorii (bronșită cronică, astm bronșic) 

Herbagetica Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte crește longevitatea și vitalitatea organismului

Rol adaptogen

-        Îmbunătățește activitatea glandelor suprarenale

-        Crește capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici și psihici

-        Antitumoral

-        Imunomodulator, imunostimulator

-        Stimulează activitatea macrofagelor, a limfocitelor T și a celulelor NK, reducånd astfel proliferarea celulelor anormale

-        Reglează raportul limfocitelor CD4 și CD8, reducånd acțiunea virusurilor, bacteriilor și fungilor

-        Potențeză acțiunea chemoterapiei și radioterapiei și reduce efectele lor negative

-        Îmbunătățește performanțele fizice ale sportivilor

-        Reglează nivelul glicemiei, colesterolului și trigliceridelor

-        Asigură diviziunea celulară normal

-        Stimulează moartea programată a celulelor anormale, reducånd expresia proteinei NF-kβ

-        Reglează rata de folosire celulară a oxigenului

-        Îmbunătățește funcția sexuală, crește libidoul

-        Susține sănătatea articulațiilor și a sistemului osos

-        Îmbunătățește funcțiile ficatului, rinichilor și plămånilor

-        Antitumoral

Studiile desfășurate la Universitatea Michigan arată că administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană ajută la micșorarea dimensiunii tumorilor și la refacerea ADN-ului.  De asemenea, Ciuperca Tibetană crește activitatea celulelor T, NK și a macrofagelor, susține acțiunea chemoterapiei și radioterapiei și ajută organismul să suporte mai usor efectele lor negative.

Crește performanța și rezistența fizică

Administrarea extractului standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană ajută la creșterea capacității de oxigenare a celulelor roșii ale sångelui. Acest mod de acțiune are ca efect creșterea performanței fizice, reducerea oboselii și a stresului oxidativ și îmbunătățirea funcțiilor respiratorii. La persoanele în vårstă, administrarea de Ciupercă Tibetană este de un real ajutor pentru îmbunătățirea calității vieții.  În cazul sportivilor de performanță, administrarea de Ciupercă Tibetană ajută la obținerea unor performanțe fizice superioare. Atleții chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade, au considerat Ciuperca Tibetană un factor important ce a contribuit la succesul activității lor.

Reglează nivelul de colesterol și îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular

După 30 de zile de administrare, extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană a dovedit o reducere semnificativă a nivelului de trigliceride și a colesterolului total. Colesterolul “bun” (HDL) a crescut cu 30%, reducånd astfel riscul unor afecțiuni cardiovasculare. De asemenea, administrarea de Ciupercă Tibetană îmbunătățește circulația sangvină către organele vitale și reduce agregarea plachetară

Adenozina din componența Ciupercii Tibetane are potențial anti-trombotic și de subțiere a sångelui în organism.

Crește libidoul

Studiile clinice au arătat că administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană prezintă un puternic efect de stimulare a apetitului sexual. Ciuperca Tibetană este un puternic tonic sexual feminin, însă are și rolul de a stimula fertilitatea masculină prin creșterea numărului și calității spermatozoizilor.

Adjuvant în afecțiuni hepatice

Testele clinice arată că în cazul hepatitei B, administrarea de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană are ca efect reducerea viremiei. Pacienții cu hepatita B și cei cu tulburări post ciroză hepatică au prezentat valori normale ale testelor de sånge după administrarea de Ciupercă Tibetană. 

Îmbunătățește funcțiile respiratorii

Ciuperca Tibetană este considerată în medicina tradițională chineză, remediul plămånilor sănătoși. Studiile clinice au arătat că în cazul pacienților cu bronșită cronică și astm bronșic, administrarea de extract standardizat de Ciupercă Tibetană are ca efect ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea funcției pulmonare. Cordyceps Sinensis ajută funcțiile plămånilor prin capacitatea sa de a crește în organism producția antioxidantului natural superoxid-dismutază.

Compoziție:

-        Extract 25:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic …204 mg 

-        Extract 12:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 30% polizaharide și cu minim 1% adenozină ... 200 mg

Capsulă vegetală hipromeloză … 100mg

Administrare: 1-2 capsule pe zi  

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri