Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Detox Suplu 120 capsule

Mai multe poze

Herbagetica Detox Suplu 120 capsule

50,20 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Herbagetica Detox Suplu 120 capsule

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Herbagetica Detox Suplu 120 capsule

Contribuie la:

- stimularea activităţii glandei tiroide

- intensifică metabolismul general şi creşte rata metabolismului bazal

- menţinerea greutăţii corporale normale

-reduce proporţia de ţesut adipos

-menţine apetitului alimentar normal

- menţinerea valorile normale ale colesterolului LDL şi ale trigliceridelor

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, neutralizånd radicalii liberi

- detoxifierea organismului

 In baza studiilor științifice recunoscute internațional:

Se utilizează ca adjuvant în:

- obezitate, îngrăşare

- apetit alimentar excesiv

- colesterol mărit, trigliceride mărite

- dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice

- tromboflebită, tromboze recidivante

- efeminare la bărbaţi

- colon iritabil

- bulimie

- hipotiroidie

Detox Suplu în cura de slăbire

Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este alga brună Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile științifice arată că această algă, detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:

1.Arderea mai intensă a caloriilor – cercetările făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce determină intensificarea metabolismului.

2.Scăderea poftei de måncare – fibrele alimentare conținute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va crea o senzație de sațietate, chiar și atunci cånd ingerăm cantități mai mici de alimente.

3.Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.

4.Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea țesuturilor adipoase inestetice, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni).

Chitosanul este o polizaharidă cu efecte extrem de complexe asupra sănătății şi este obţinută din chitină. Aceasta din urmă este extrasă din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp în curele de slăbire este susţinut de chitosan, un ajutor de nădejde în lupta împotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slăbitul constant şi sigur. Pånă în prezent estesingura substanță naturală cunoscută ce conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, avånd funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică). În plus, este un bun detoxifiant îmbunătăţind totodată funcţiile hepatice şi atrage, iar ulterior elimină din organism sărurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranţi chimici, substanţe medicamentoase, etc.

Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella şi Spirulina, care au un conţinut ridicat de nutrienţi, ajută la echilibrarea sistemului endocrin şi favorizează pierderea în greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele conţine peste 50% proteine şi alte substanţe nutritive esenţiale care contribuie la echilibrarea deficienţelor nutriţionale, echilibrarea hormonală şi normalizarea activităţii insulinei.

Compoziţie/1 capsulă:: 

Kelp (Fucus vesiculosus280 mg 
Chitosan HD 24 mg 
Spirulină (Spirulina maxima) cu minim 60% proteine 24 mg 
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) cu minim 50% proteine 21 mg

Administrare: De regulă, se iau cate 2-3 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima 16 capsule pe zi.

Precauţii şi contraindicaţii: poate interacţiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparină cu densitate redusă şi agenţi trombolitici, la administrare concomitentă. Conţine un produs pe bază de crustacee. Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul depăşirii de cåteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.

Cantitate: 120 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri