Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica GlicemoStabil

Mai multe poze

Herbagetica GlicemoStabil

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica GlicemoStabil 

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica GlicemoStabil 

Herbagetica GlicemoStabil are în componenţa sa trei extracte uscate, toate avånd efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. De altfel, este cunoscut în fitoterapie faptul că în cazul diabetului, se obţin efecte mult mai bune prin administrarea unui complex de plante medicinale decåt prin administrarea uneia singure.

Contribuie la:

Reglarea şi menţinerea valorilor normale ale glicemiei

   - stimulează producţia de insulină în organism
   - reduce rezistenţa organismului la insulină

Stimularea activităţii pancreasului

   - stimulează refacerea celulelor Beta ale pancreasului

Stimularea diurezei
Reducerea colesterolului şi trigliceridelor
Scăderea radicalilor liberi
Protecţia vasculară
Normalizarea apetitului, reduce “pofta de dulce”

In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Se utilizează ca adjuvant în:

   - diabet tip I (ajută la reducerea dozelor de insulină)
   - diabet tip II
   - sindrom metabolic
   - colesterol şi trigliceride mărite
   - glicemie oscilantă

Extractul uscat, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale, este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active si mai puternic decåt simpla pulbere de plantă, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.

Extractul de Castravete amar este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru scăderea glicemiei şi, mai mult, pentru stabilizarea valorilor acesteia – lucru de maximă importanţă în cazul suferinzilor de diabet, dar şi pentru cei care suferă de alte sindroame metabolice. Studiile de medicină experimentală şi cele clinice arată uluitoarele proprietăţi ale extractului din această plantă, considerată insulină vegetală. Castravetele amar echilibrează nivelul crescut al zahărului în sånge, conţinånd 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei administrată diabeticilor. S-a demonstrat că are capacitatea de a spori absorbţia glucozei, de a stimula producţia de insulină şi de a potenţa efectul insulinei. S-a observat în cazul diabetului indus experimental că reduce şi normalizează rapid nivelul zahărului în sånge.

De asemenea, cercetările au dovedit că extractul de castravete amar are proprietatea de a ameliora unele complicaţii care apar la pacienţii cu diabet. Într-un studiu clinic, care a inclus pacienţi cu diabet zaharat, efectele hipoglicemice ale plantei au fost însoţite de răspunsuri adaptogene semnificative, indicate de o întårziere în apariţia cataractei şi a altor complicaţii secundare ale diabetului zaharat.

Extractul de Ginseng siberian vine să completeze acţiunea Castravetelui amar, avånd efecte hipoglicemiante directe, dar ajutånd în acelaşi timp şi organismul să se adapteze la stres, care are un rol major în apariţia şi evoluţia nefastă a diabetului.

Extractul de Cicoare – studiile de medicină experimentală au arătat că administrarea de extract de cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%. De asemenea,Herbagetica GlicemoStabil 60 capsule reduce producerea de glucoză la nivel hepatic şi stimulează secreţia de insulină din celulele pancreatice. Trebuie notat că extractul de cicoare reduce trigliceridele cu 19% si colesterolul total cu 16%, ceea ce este de un real ajutor diabeticilor, prevenind complicaţiile cardiovasculare ale bolii, care sunt cele mai periculoase.

Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Afin, Dud şi Troscot. Anhinarea are în compoziţia sa inulină, care reduce nivelul zahărului, şi alte substanţe care scad nivelul colesterolului negativ (în general diabeticii au şi nivelul colesterolului LDL mai ridicat). Frunzele de afin conţin mirtilină, care acţionează asemenea insulinei, însă este de 50 de ori mai puţin toxică decåt aceasta. Dudul are efect antidiabetic, împiedicånd absorbţia glucozei la nivel intestinal.

Compoziţie/1 capsulă:

   - Castravete amar (Momordica charantia) extract 4:1 113 mg
   - Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 47 mg
   - Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract cu 0,8% eleutherozide 47 mg
   - Anghinare (Cynara scolymus) 47 mg
   - Afin (Vaccinium myrtillus) 47 mg
   - Dud (Morus nigra) 23 mg
   - Troscot (Polygonum aviculare) 23 mg

Administrare: de regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua cåte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte două capsule.

Precauţii şi contraindicaţii: poate interacţiona cu antidiabeticele orale, la administrare concomitentă. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicaţiei specifice (antidiabetice orale, insulină). O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, apoi administrarea se poate relua.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri