Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Happy Vibe

Mai multe poze

Herbagetica Happy Vibe

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Happy Vibe

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Happy Vibe.

Acest produs a fost conceput în principal, pornind de la cåteva plante folosite de milenii în medicina populară romånească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale.

Contribuie la:

 • micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină

 • reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:

-anxietate, iritabilitate, oboseală

-greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie

-palpitaţii, tahicardie, migrene

 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

 • îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare

 • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres

 • îmbunătăţirea calităţii somnului

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Se utilizează ca adjuvant în:

 • boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale

 • depresie

 • anxietate, sindrom anxios-depresiv

 • atacuri de panică

 • tulburări de somn pe fond anxios

 • instabilitate emoţională

 • stres

 • tulburări compulsive

 • iritabilitate psihică

În tradiţia străveche, toate gåndurile şi trăirile nocive erau atribuite unor spirite/duhuri rele, care erau alungate cu ajutorul acestor ierburi. Odinioară, plantele erau consumate constant, în rånd cu alimentele de bază, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.

Sunătoarea era folosită odinioară împreună cu busuiocul contra “posedărilor” sau, în alţi termeni, contra tulburărilor psihice grave. Din punct de vedere farmacodinamic, iarba de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.

Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rånd, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.

Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Busuiocul este un adevărat simbol al purificării sufleteşti şi al eliberării de “răutăţile lumeşti”. Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.

Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gåndurile negre şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutånd la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.

Angelica mai este cunoscută şi ca “planta celor 7 îngeri”. În medicina populară romånească, Angelica este considerată un “magnet” pentru influenţele magice benefice şi nu doar un simplu exorcizant. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ, avånd deopotrivă proprietăţi stimulente nervoase (datorită substanţelor volatile pe care le conţine) şi calmante (datorită furanocumarinelor din compoziţia sa). La nivelul sistemului nervos central, aceşti compuşi cu efect antagonic explică acţiunea sa reglatoare.

Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului, toate trei fiind considerate adevărate antidoturi contra spiritelor rele. Adesea, cele trei plante erau împletite sub formă de cununi, care erau ţinute la capul celor grav bolnavi, pentru a-i ajuta să se vindece, dar şi pentru a ţine disperarea şi chiar durerile departe. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi vigilizant, ce combate stările astenice.

Odoleanul era, fără doar şi poate, cel mai folosit mijloc de alungare a spiritelor rele în medicina populară romånească. Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică şi sexuală. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi mesajele legate de stres să ajungă la creier.

Compoziţie:

Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hipericină 75 mg;

Isop (Hyssopus officinalis) 37 mg;

Busuioc (Ocymum basilicum L) 37 mg;

Angelică (Angelica archangelica) 37 mg;

Peliniţă (Artemisia vulgaris L) 37 mg;

Odolean (Valeriana officinalis) 37 mg;

Administrare:De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează între 30 şi 90 de zile, în funcţie de necesităţi, fiind urmată de 10-21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

Precauţii şi Contraindicaţii: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Contraindicat în alăptare şi sarcină.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri