Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Memory Stem

Mai multe poze

Herbagetica Memory Stem

Pret normal: 26,80 lei

Special Price 25,46 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Memory Stem 

* Câmpuri necesare

Pret normal: 26,80 lei

Special Price 25,46 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Memory stem

Pentru ca tu să îți aduci aminte întotdeauna de toate momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, noi am creat MEMORY STEM, un complex de Alga AFA, Ashwagandha (Ginseng Siberian), Ganoderma,  Spirulina și Chlorella.

Memoria  este un proces destul de complex, care este afectat de mai mulți factori precum: emoții, schimbări psihologice, educație sau experiența de viață în general. Tocmai datorită acestor componente problematica privind vårsta și pierderea memoriei reprezintă încă un mister pentru cercetători. Pentru a-ți păstra memoria la un nivel cåt mai înalt, fă exerciții regulate de memorie care stimulează concentrarea. Exercițiile fizice și socializarea te ajută să îți menții sănătatea cerebrală, dar și  verificarea tensiunii în mod regulat.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Celulele Stem sunt celulele care se transformă într-o mare diversitate de celule diferențiate precum: celule nervoase, osoase, hepatice. Astfel, celulele organismului se reînnoiesc, se repară și se refac acele țesuturi afectate sau distruse. Atunci cånd un organ este supus unui proces care necesită reinnoire, cum ar fi o afecțiune, un accident sau procesul natural de îmbåtrånire, din măduva osoasă se eliberează Celulele Stem necesare vindecării. Celulele Stem eliberate migrează la organul afectat  unde se proliferează și se diferențiază în celulele ale acelui organ, sprijinind procesul natural de reinnoire, refacere și regenerare celulară.

Ashwagandha este o plantă medicinală ayurvedică  ce ajută la atenuarea dificultății de concentrare, lipsei de energie. Studiile medicale au relevat faptul că Ashwagandha ajută la combaterea stresului, îmbunătățește capacitatea de învățare, memorie și atenție. Totodată, este eficientă la vindecarea creierului, conținånd antioxidanți puternici ce distrug radicalii liberi ce cauzează îmbătrånirea.

Ganoderma este o plantă folosită frecvent în medicina naturistă, datorită efectelor antioxidante, anticancerigene, de modulare a sistemului imunitar, fiind capabilă să reducă activitatea sistemului imunitar cånd acesta este suprasolicitat dar și să readucă vigoare atunci cånd sistemul imunitar este slăbit.

Preparatele pe baza de ginseng  au acțiuni imunostimulante și  au fost asociate ca remediu în fenomenele de îmbătrånire.  S-a constatat influența pozitivă a ginsengului  prin întårzierea procesului de îmbătrånire a celulelor neuronale, caracteristic la vårsta înaintată.

Adjuvant in:

- pierderea concentrării și memorării 

slăbirea vederii

- circulație sangvină proastă

- oboseală

 Contribuie la:

-  menținerea capacității de concentrare și memorare și la conservarea funcției cognitive odată cu înaintarea în vårstă

-  susținerea circulatiei sangvine la nivel cerebral si periferic, atenuånd senzațiile de ”țiuit în urechi”, amețeli și de ”måini și picioare reci”

-  instaurarea stării de bine prin protejarea organismului față de stres, neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întårziind procesele de îmbătrånire celulară

-  fortifierea sistemului imunitar

-  îmbunătățirea circulației sangvine

-  protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

-  menținerea funcționării normale a organismului prin favorizarea procesului de regenerare și diferențiere celulară

-  menținerea metabolismului celular normal și a sănătății celulelor nervoase

-  fortifierea sistemului nervos

-  menținerea vederii normale

-  eficientizarea randamentului intelectual

-  are proprietăți antioxidante și revitalizante

-  este un bun imuno-stimulator și imuno-modulator 

Memory STEM înglobează componente 100% naturale  din extracte standardizate care ajută la mărirea capacității de concentrare, la îmbunătățirea atenției și nu în ultimul rånd la creșterea capacității de memorare.  Este o sursă de energie și forță care te ajută să treci peste perioadele stresante de la munca și de acasă. 

Produs notificat de ServiciulNațional pentru Plante Medicinale,Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. 6622/30.03.2012 

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Ganoderma (Ganodermalucidum) extract 6:1………………………87,5 mg
 • Ashwagandha (Withania somnifera) extract 4:1………………………… 87,5 mg
 • Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae)organică, din lacul Klamath, SUA…………………………… 87,5 mg
 • Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1, standardizat cu 24% ginkgoflavonoide și 6%terpenelactonice……………………………… 26,25 mg
 • Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide……………. 26,25 mg
 • Spirulină (Spirulina maxima)standardizată cu minim 60% proteine……………………17,5 mg
 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)standardizată cu minim 50% proteine……………37,5 mg

Administrare:
Cåte 1 capsulă, de 3 ori pe zi. 

Precauţii şi contraindicații:
Precauţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Contraindicaţii: Nu se cunosc.

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri