Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Oncology Stem

Mai multe poze

Herbagetica Oncology Stem

Pret normal: 51,30 lei

Special Price 48,74 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Oncology Stem

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Oncology Stem 

În produsul Oncology Stem, alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea şi extinderea tumorilor, previn metastazele şi recidivele bolii canceroase.

Contribuie la:

Stimularea producţiei de celule stem adulte

- pigmenţii albaştri şi verzi conţinuţi de alga AFA stimulează producţia de celule stem din măduva spinării, iar polizaharidele stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerare organelor afectate

Stimularea factorului de necroză tumorală

- inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne, avånd un puternic efect anti-tumoral

Foritificarea şi modularea sistemului imunitar

- stimulează producerea de interferon
- stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus

Chelatarea de metale grele

Reducerea inflamaţiilor

- alga AFA stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism, prevenind inflamaţiile

Stimularea apoptozei celulelor tumorale

Potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe 

In baza studiilor științifice acceptate internațional:

Cercetările medicale aduc statistici îngrijorătoare legate de cancer, care devine o ameninţare tot mai mare la nivel global. Specialiştii susţin că pånă în 2030 cancerul va deveni un flagel ce se va răspåndi în toată lumea, numărul cazurilor urmånd să crească cu 50%.

Se utilizează ca adjuvant în:

- boală canceroasă cu diferite localizări (plămåni, sån, ovare, colon, piele, etc.)
- leucemie
- tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.)
- convalescenţă în boala canceroasă (prevenirea recidivelor)
- deficienţe imunitare

Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp, celule stem produse stimulånd regenerarea ţesuturilor afectate. Celulele stem au capacitatea de a se multiplica, putåndu-se diferenţia, crea şi reface orice organ sau ţesut din corpul uman. Datorită acestei proprietăţi, alga AFA s-a dovedit că are efecte reale în tratamentul cancerului, observåndu-se regresii ale tumorilor.

Alga AFA este recunoscută pentru numeroasele substanţe active din compoziţie (27 de minerale naturale esenţiale, 12 vitamine şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor) care sunt foarte uşor absorbite de organism. Singurul loc din lume unde creşte în condiţii optime este lacul vulcanic Klamath din SUA.

Principalele beneficii ale extractului de Ganoderma sunt legate de prevenirea şi tratarea cancerului.În urma unor studii realizate pe pacienţii bolnavi de cancer pulmonar şi de colon, cărora li s-a administrat ganoderma, s-a observat o îmbunătăţire a sistemului imunitar şi a stării generale, micşorånd riscul infecţiilor.

Extractul de Chlorella necrozează celulele care au suferit mutaţii şi inhibă înmulţirea celulelor maligne, avånd un puternic efect anti-tumoral. Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Ajută la purificarea sångelui şi ţesuturilor, asigurånd o mai bună oxigenare.

Extractul de Spirulină este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutåndu-l astfel să lupte împotriva celulelor canceroase. Spirulina este o microalgă foarte bogată în fier, beta-caroten, minerale şi vitamine. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului, eliminånd metalele grele şi alţi poluanţi.

Pulberea din Cartilaj de rechin distruge celulele canceroase şi stimulează sistemul imunitar. Este cunoscut pentru acţiunea de împiedica formarea vaselor de sånge în tumori, inhibåndu-le dezvoltarea. În plus, clorofila din alge are o acţiune detoxifiantă puternică, ce completează efectul cartilajului.

Extractul de Drojdie-de-bere cu Seleniu organic are efecte puternice atåt în prevenirea, cåt şi în tratarea cancerului deja existent. Este un remediu eficient în terapiile de iradiere, efectele secundare fiind diminuate, reduce inflamaţiile şi atrofiile pielii.

Compoziţie/1 capsulă: 

- Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 87 mg
- Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) 87 mg
- Cartilaj de rechin cu 4% condroitină 87 mg
- Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae) extract cu 2065 ppm selenium organic 43 mg
- Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 26 mg
- Spirulină (Spirulina maxima) 17 mg

Mod de administrare: de regulă, se iau cåte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precauțiia se administra cu prudenţă femeilor însărcinate şi care alăptează precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.

Contraindicaţii: hipercalcemie

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri