Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Optimist +

Mai multe poze

Herbagetica Optimist +

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Optimist +

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Optimist +

Contribuie la:

 • combaterea stărilor depresive

 • reducerea stresului, anxietăţii, iritabilităţii

 • îmbunătăţirea managementul stresului

 • îmbunătăţirea calităţii somnului

 • creşterea energiei şi a vitalităţii, reducånd senzaţia de oboseală, astenie

 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

 • îmbunătăţirea atenţiei, memoriei şi a capacităţii de concentrare

In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Se utilizează ca adjuvant în:

 • depresie, depresie bipolară
 • sindrom depresiv-anxios

 • astenie

 • instabilitate emoţională

 • stres

 • tensiune psihică (de exemplu: înaintea examenelor, la supraefort, în mediu cu stimuli puternici)

 • boli somatice, care apar pe fondul depresiei (obezitate, diabet, ulcer, tulburări hepato-biliare)

Cea mai puternică formă de administrare a unei plante este extractul uscat. Această pulbere fină este obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces de atomizare. Pulberea rezultată este un produs complet natural, nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă.

Extractul de Sunătoare, cu 0,3% hipericină, are, conform studiilor clinice efectuate, puternice efecte contra depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, precum şi contra unor boli somatice, care apar pe fondul depresiei (de exemplu: obezitate, diabet, ulcer, tulburări hepato-biliare).

De asemenea, sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rånd, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare. Dintre extractele vegetale, fără doar şi poate, cel obţinut din sunătoare este cel mai puternic remediu cunoscut în lupta cu depresia. Un studiu gigant făcut simultan în Germania, Olanda şi Danemarca, pe mii de pacienţi, a confirmat efectele extraordinare ale extractului obţinut din această plantă contra depresiei şi a simptomelor sale asociate.

Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutånd la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii improprii. Pe långă funcţia sa de adaptogen, Ginsengul siberian este folosit pentru buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sånge (presiune arterială ridicată sau scăzută). Chinezii au crezut dintotdeauna că administrarea regulată a Ginsengului siberian îmbunătăţeşte sănătatea, în general, şi este un bun adjuvant al longevităţii. Diminuează efectul pe care îl produce excesul de adrenalină şi cortizol în organism şi este şi un tonic imunitar, echilibrånd sistemul imunitar.

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar şi pentru combaterea nervozităţii, a anxietăţii (a stărilor de teamă fără un motiv aparent), a atacurilor de panică, a instabilităţii emoţionale. Unele studii arată că extractul de Passiflora previne şi coşmarurile, inclusiv cele însoţite de trezire şi de dificultatea de a adormi ulterior.

Passiflora tratează cu succes insomnia, reglånd într-o manieră eficientă somnul. Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, realizate în Germania, care au culminat cu recunoaşterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a efectelor de somnifer ale acestei flori unice. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală, uşoară şi cu depresie neurologică şi mentală redusă. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Urzica este o plantă tonică, extrem de hrănitoare pentru întregul organism. Deosebit de bogată în fier, este utilă în cazul anemiei, lipsei generale de forţă şi vigoare. Urzica creşte nivelul de energie, reduce depresia şi modificările bruşte de dispoziţie. Mai mult, contribuie la întărirea glandelor suprarenale, care epuizate, pot suprareacţiona, dånd naştere unor senzaţii bruşte de anxietate, frică sau nervozitate.

Acţiunea aceastor plante este susţinută de principiile active conţinute de Peliniţă. Sunt un puternic stimulent al sistemului nervos central, inducånd o stare de tonus psihic şi de bună dispoziţie.

Compozitie: 

Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu 0,3% hipericină 131 mg;
Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract cu min. 0,8% eleutherozide 43 mg;
Sunătoare (Hypericum perforatum) 43 mg;
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 43 mg;
Urzică (Urtica dioica) 43 mg;
Peliniţă (Artemisia vulgaris) 43 mg.

Administrare:De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează 60-90, putånd fi reluată după o pauză de 15-30 de zile.

Precauţii şi Contraindicaţii: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Nu se recomandă femeilor însărcinate, care alăptează şi copiilor. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri