Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Prostato Stem capsule

Mai multe poze

Herbagetica Prostato Stem capsule

Pret normal: 29,20 lei

Special Price 27,74 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Prostato Stem capsule.

* Câmpuri necesare

Pret normal: 29,20 lei

Special Price 27,74 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Prostato Stem capsule.

Prostato Stem este unicul remediu care conţine 4 principii active şi oferă 4 beneficii. Conţine cea mai complexă formulă pentru tratarea afecţiunilor prostatei. Alături de renumitul extract de Palmier pitic se regăseşte stimulatorul organic de celule stem, Alga AFA, extractul de Urzică şi pulberea de dovleac, toate contribuind la tratarea naturală, rapidă şi eficientă a afecţiunilor prostatei.

Contribuie la:

Regenerarea celulară a prostatei

- stimulează producerea de celule stem adulte şi migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea ţesuturilor afectate ale prostatei

Susţinerea sănătăţii şi funcţionarea normală a prostatei

- tonifică uretra şi vezica urinară

- previne apariţia infecţiilor urinare

Asigură o urinare normală

- reduce durerile din timpul urinărilor

- reduce falsa senzaţie de incontenenţă urinară

- stimulează golirea în totalitate a vezicii

- reduce frecvenţa urinărilor nocturne

Reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor şi ţesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia

- reduce inflamaţiile urinare datorită compuşilor care inhibă enzima ce transformă testosteronul într-un hormon androgen puternic, responsabil cu mărirea prostatei

Inhibarea formării şi dezvoltării celulelor canceroase la nivelul prostatei

- stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar care identifică şi elimină celulele canceroase sau infectate cu un virus

Imbunătăţeşte viaţa sexuală

In baza studiilor științifice acceptate internațional:

În urma studiului Flux, realizat în Romånia, pe 120 de pacienţi, care prezentau diverse forme de adenom de prostată, s-a constatat că tratamentul pe termen lung cu Palmier pitic este foarte eficient. Proporţia pacienţilor satisfăcuţi cu statusul lor urinar a crescut după 6 luni la 88%, volumul mediu al prostatei a înregistrat o scădere semnificativă de aproximativ 10% şi cu cåt tratamentul începe mai repede, înainte de împlinirea vårstei de 60 de ani, cu atåt îmbunătăţirea simptomelor este mai importantă.

Se utilizează ca adjuvant în:

    - Hipertrofia benignă de prostată stadiul I și II
    - Prostatite acute și cronice
    - Cancer de prostată
    - Incontenenţă urinară
    - Infecţii reno-urinare
    - Prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani

Extractul de Palmier pitic (Serenoa Repens)este remarcabil pentru bărbaţi şi a devenit faimos pentru utilizările sale în sănătatea prostatei. Este demonstrat ştiinţific, în multe studii clinice, că extractul de Palmier pitic ajută la tratarea hiperplaziei benigne de prostată (HBP) şi în general a afecţiunilor prostatei, inclusiv cancerul de prostată.

Alga AFAeste cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem. Datorită numeroaselor substanţe active din compoziţie (12 vitamine, 27 de minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi co-enzimelor), care sunt uşor absorbite de organism, această algă minune este profund benefică pentru tratarea cancerului de prostată, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer diagnosticate la bărbaţi, după vårsta de 50 de ani.

Regenerarea celulară a prostatei ajută la refacerea ţesuturilor afectate, inhibarea dezvoltării celulelor canceroase şi prevenirea formării şi extinderii tumorilor. Administrată în paralel cu tratamentele oncologice pentru cancerul de prostată, alga AFA este şi un puternic citostatic natural vegetal, care potenţează acţiunea tratamentelor clasice oncologice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare.

Extractul de Urzică este cunoscut în prezent şi pentru abilitatea sa de a alina disconfortul în urinat la bărbaţii care suferă de afecţiuni ale prostatei. Extractul de Urzică este bogat în clorofilă şi complexul de săruri minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu). Conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decåt în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragică), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Extractul de Dovleac este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată avånd un conţinut bogat în zinc şi grăsimi nesaturate. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei.

Compoziţie/1 capsulă: 

    - Palmier Pitic (Serenoa Repens) extract 20:1 135 mg
    - Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae) 45 mg
    - Urzică (Urtica Dioica) extract 10:1 45 mg
    - Seminţe de dovleac (Cucurbita pepo) 45 mg
    - Palmier Pitic (Serenoa Repens) 45 mg
    - Urzică (Urtica Dioica) 45 mg

Mod de administrare: cåte 1-2 capsule pe zi

Contraindicaţii: nu se administrează persoanelor cu afecţiuni hemoragice (de coagulare a sångelui sau risc de hemoragii), gravidelor, femeilor care alăptează, copiilor şi adolescenţilor înainte de maturizarea sexual.

Cantitate: 30 capsule / 60 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri