Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Relax Well

Mai multe poze

Herbagetica Relax Well

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Relax Well 

* Câmpuri necesare

Pret normal: 30,30 lei

Special Price 28,79 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Relax Well

 

Relax Well conţine 3 extracte uscate, toate avånd efecte de îmbunătăţire a somnului şi a capacităţii de relaxare pe diverse căi. De altfel, este cunoscut faptul că în cazul insomniei şi al tulburărilor de somn, efecte mult mai bune se obţin prin administrarea unui complex de plante medicinale, decåt prin administrarea uneia singure.  

Contribuie la:

 • îmbunătăţirea calităţii somnului 

-  reducerea tulburărilor de somn (insomnie, număr crescut al trezirilor nocturne, trezire greoaie, lipsă de energie, oboseală pe parcursul zilei)

 • reducerea anxietăţii, iritabilităţii şi pesimismului
 • inducerea stării de bine şi relaxare
 • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Se utilizează ca adjuvant în:

 • insomnie (dificultate în a adormi, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt)
 • insomnie pe fond anxios sau anxios-depresiv
 • coşmaruri, pavor nocturn
 • stare de oboseală matinală
 • sindrom de oboseală cronică

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Pulberea fină este obţinută din extracte  printr-un proces de atomizare. Această pulbere, care nu mai conţine apă, alcool şi celuloză, este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, spre deosebire de simpla pulbere de plantă.

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul dintre cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar şi pentru combaterea nervozităţii, a anxietăţii (stărilor de teamă fără un motiv aparent), a atacurilor de panică, a instabilităţii emoţionale. Unele studii arată că extractul de Passiflora previne şi coşmarurile, inclusiv cele însoţite de trezire şi de dificultatea de a adormi ulterior.

Extractul de Passiflora şi insomnia:

În acest domeniu, extractul de Passiflora are o eficienţă greu de egalat, în contextul în care studiile din ultimii ani arată că insomnia, în toate formele sale, a căpătat o răspåndire foarte mare în råndul populaţiei europene. Passiflora tratează cu succes insomnia, reglånd într-o manieră eficientă somnul. Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, realizate în Germania, care au culminat cu recunoaşterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a efectelor de somnifer ale acestei flori unice. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală, uşoară, şi cu depresie neurologică şi mentală redusă. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Deşi efectul nu se instalează imediat, potrivit cercetătorilor, rezultatele se văd după o cură de o lună cu extractul de Passiflora, somnul fiind îmbunătăţit în mod natural, fără niciun efect advers aşa cum întålnim în cazul somniferelor de sinteză (ameţeală, somnolenţă, tulburări de percepţie). Are şi o acţiune sedativă, care este foarte bine completată de extractul de Sunătoare. 

Extractul de Sunătoarecu 0,3% hipericină, vine să completeze acţiunea extractului de Passiflora. Sunătoarea este folosită de secole pentru proprietăţile sale farmacologice în lupta împotriva insomniei, depresiei şi anxietăţii. Conţine mai multe substanţe chimice, inclusiv hipericină, hiperforină şi flavonoide, care repară dezechilibre ale concentraţiilor de neurotransmiţători. Sunătoarea ajută la îmbunătăţirea somnului, care va fi mai liniştit, cu întreruperi mai puţine şi chiar cu vise mai clare. De asemenea, înlătură în multe cazuri stările de stupoare, de ameţeală sau somnolenţă de la trezire. 

Extractul de Ginseng Siberiancu 0,8% eleutherozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutånd la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii improprii. Pe långă funcţia sa de adaptogen, Ginsengul siberian este folosit pentru buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sånge (presiune arterială ridicată sau scăzută). Chinezii au crezut dintotdeauna că administrarea regulată a Ginsengului siberian îmbunătăţeşte sănătatea în general şi este un bun adjuvant al longevităţii. Diminuează efectul pe care îl produce excesul de adrenalină şi cortizol în organism şi este şi un tonic imunitar, echilibrånd sistemul imunitar.

Teiul asigură un somn adånc şi odihnitor, datorită substanţelor active conţinute, de aceea este ideal pentru persoanele care suferă de oboseală cronică, anxietate, ori insomnie, precum şi pentru cei hiperactivi.

 Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5974/23.09.2011

 
   

Compozitie/1 capsulă: 
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1……………131,25 mg 
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) pulbere din părţi aeriene………………87,50 mg 
Tei (Tilia platyphyllus) pulbere din flori…………………87,50 mg 
Sunătoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericină………………21,875 mg 
Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide ……………21,875 mg

Mod de administrare: Cåte 2-4 capsule înainte de culcare. Efectul poate apărea la prima administrare, dar şi prin cumul, în cadrul unei cure de 21-28 de zile, în funcţie de particularităţile fiecărei persoane.

Precauţii şi Contraindicaţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacţiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu acţiune sedativă, tranchilizantă, antidepresivă, la administrarea concomitentă. Poate afecta reflexele conducătorilor auto, precum şi ale persoanelor care manipulează utilaje. Nu se administrează copiilor.

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri