Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica Seleniu Organic capsule

Mai multe poze

Herbagetica Seleniu Organic capsule

Pret normal: 17,50 lei

Special Price 16,63 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Seleniu Organic capsule.

* Câmpuri necesare

Pret normal: 17,50 lei

Special Price 16,63 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Seleniu Organic capsule.

Seleniul, un nutrient esenţial pentru om, este un oligoelement format din mai mult de două duzini de seleno-proteine care au un rol critic în metabolismul hormonilor tiroidieni, reproducere, sinteza ADN-ului și în protejarea organismului de stresul oxidativ şi infecţii.

Contribuie la:

Stimularea sistemului imunitar
Micşorarea glicemiei
Previne formarea plăcilor de aterom pe artere
Prevenirea şi încetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor
Reglarea activităţii glandei tiroide
Imbunătăţirea fertilităţii la bărbaţi
Ameliorarea stării de spirit şi reducerea temerilor (antidepresiv şi anxiolitic)
Reducerea tumorilor
Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 
In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Seleniuleste un element chimicprezent în toate ţesuturile corpului nostru, avånd concentraţia cea mai mare în rinichi, ficat, splină şi pancreas. Funcţia sa biologică se referă larolul său de mineral care protejează împotriva cancerului.

Se utilizează ca adjuvant în:

   - boala canceroasă, radioterapie în cancer
   - leucemie
   - deficienţe imunitare
   - infertilitate la bărbaţi
   - hepatită virală B si C, hepatită la alcoolici
   - tiroidită autoimună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
   - gripă
   - insuficienţă cardiacă, infarct
   - artrită şi poliartrită reumatoidă
   - distrofie musculară
   - arsuri solare, iradiere
   - sechele ale intoxicaţiei cu cupru, mercur, arseniu
 
Cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale este extractul uscat. Acesta este sub formă de pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau apoase) printr-un procedeu de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Comparativ cu pulberea de plantă, extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.

 

Seleniul Organic este obţinut din drojdia de bere, fiind asociat în mod natural cu aminoacizi, vitaminele A, B, E, precum şi cu multe alte oligoelemenete (fier, magneziu, crom).

DIFERENŢA DINTRE SELENIUL ORGANIC ŞI ALTE FORME DE SELENIU

Diferenţa întreseleniul de sintezăşi celorganiceste foarte mare. În primul rånd din punctul de vedere al eficienţei terapeutice, seleniul de sinteză este mult mai greu asimilat de organism şi nu are decåt o parte dintre efectele antitumorale şi stimulente imunitare ale variantei sale organice.

Studiile au demonstrat efectele vindecătoare certe numai cuseleniu organic (obţinut adesea din drojdie de bere). Seleniul obţinut dinextracte de drojdie de berea indus apoptoza (moartea celulară programată) a celulelor canceroase atåt pe culturi de celule, cåt şi pe animale de laborator. Seleniul organiceste cel carea crescut cantitatea de anticorpidin laptele matern, a activat anumite celule alesistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor curol antioxidantetc.

DEFICITUL DE SELENIU ÎN ORGANISM

Deficienţa de seleniu produce schimbări biochimice care predispun persoanele ce suferă de stres la probleme imunitare grave. Lipsa acestui oligoelement este asociată şi cu scăderea fertilităţii la bărbaţi şi produce tiroidite autoimune. În cazurile extreme, lipsa acestui oligoelement produce insuficienţă cardiacă cronică şi tulburări nervoase grave. De asemenea, deficienţa de seleniu mai contribuie la apariţia: xerodermiei (uscarea pielii), a cataractei, a asteniei, a gripei, a afecţiunilor virale afectånd în acelaşi timp utilizarea vitaminei E de către organism. Totodată, deficitul de seleniu poate exacerba deficitul de iod ceea ce duce la creşterea riscului de apariţie a cretinismului la copii.

BENEFICIILE SELENIULUI ORGANIC

Seleniul organic este component de bază al unor enzime care protejează celulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuind astfel lamenţinereastării bune de sănătate şi tinereţe. În plus, datorită acţiunilor sale apoptotice şi de reparare a ADN-ului, precum şi a efectelor benefice asupra sistemelor endocrin şi imun, dar şi a proprietăţilor antioxidante, seleniul este important în prevenirea şi tratarea cancerului. Seleniul ne protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arseniul şieste esenţial în organismul nostru pentruproducerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar îi foloseşte pentru a se apăra de viruşi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine însinteza coenzimei Q10, în reglarea nivelului hormonilor masculini şi în buna funcţionare a prostatei la bărbaţi.

Printre acţiunile sale, seleniul este benefic şi în prevenirea cataractei şi a bolilor de inimă.

Compoziţie/1 capsulă:

Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) 351 mg
Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) extract cu 2065 ppm seleniu..49 mg

Fiecare capsulă conţine 100 mcg Seleniu Organic din drojdie de bere.

Administrare: copii – între 4 şi 8 ani - 1 capsulă pe zi; - între 9 şi 13 ani - 2 capsule pe zi. Copii peste 14 ani şi adulţii - cåte 1 capsulă de 3 ori pe zi. Femeile însărcinate şi care alăptează – între 1 şi 3 capsule pe zi. Bolnavii de cancer între 4 si 6 capsule pe zi.

Precauţii: supradozarea (mai mult de 6 capsule) poate produce tulburări gastrointestinale, puncte albe pe unghii, căderea părului, oboseală şi iritabilitate.

Contraindicaţii: nu se cunosc.

Cantitate: 30 capsule / 60 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri