Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Herbagetica StomaCalm

Mai multe poze

Herbagetica StomaCalm

Pret normal: 17,50 lei

Special Price 16,63 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica StomaCalm

* Câmpuri necesare

Pret normal: 17,50 lei

Special Price 16,63 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Herbagetica StomaCalm 

StomaCalm are în componenţa sa trei extracte uscate, toate avånd efecte de calmare a afecţiunilor gastrice pe diverse căi.

Contribuie la:

Funcţionarea normală a sistemului digestiv
   - reduce simptomele specifice indigestiilor, hiperacidităţii gastrice
   - îmbunătăţeşte digestia, reduce balonările, greaţa
   - calmează durerile abdominale
Protejarea şi regenerarea mucoasei gastrointestinale
   - stimulează secreţia mucusului gastric
   - normalizează secreţia sucului gastric
Reducerea acţiunii paraziţilor şi bacteriilor la nivel digestiv
Contribuie la stabilizarea emoţională
   - reduce stările de anxietate şi iritabilitate care declanşează sau întreţin crizele sistemului digestiv

In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Se utilizează ca adjuvant în:

   - gastrită hiperacidă
   - ulcer gastric şi duodenal
   - arsuri gastrice (pirozis)
   - regurgitaţii acide
   - colită de fermentaţie

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decåt simpla pulbere de plantă şi este absorbit foarte repede de către organism.

Extractul de Lemn dulce, cunoscut şi ca “dulcişor” conţine numeroase substanţe active benefice sănătăţii (magneziu, calciu, zinc, vitamine din grupul B, etc.). Studiile au demonstrat că este unul din cele mai bune produse naturale pentru protecţie gastrică, pentru reducerea inflamaţiei la nivelul mucoasei stomacului și stimularea proceselor de regenerare la acest nivel. Lemnul dulce îmbunătăţeşte protecţia mucoasei prin stimularea acţiunii celulelor secretoare de mucus şi creşte microcirculaţia în tractul gastro-intestinal.

Extractul de Passiflora vine în completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilităţii psihice, a stărilor de anxietate sau iritabilitate, care, este știut, declanșează și întreţin crizele de gastrită. De asemenea, poate trata şi preveni tulburările de tranzit, colita, colonul iritat.

Extractul de Sunătoare are un puternic efect antidepresiv, calmant și de stabilizare emoţională. Datorită substanţelor amare stimulează digestia, scade aciditatea gastrică şi stimulează activitatea vezicii biliare. În plus, acţionează ca și cicatrizant și antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.

Acţiunea acestor extracte este completată de pulberea de Obligeană, Chitosan, Tei şi Zmeur.

Obligeanaare efect antibiotic (inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori) şi calmant gastric, ajută la controlul nivelului de stres. Prin acţiunea depurativă şi antitoxică, ajută la curăţarea stomacului şi a intestinelor de toxine. Datorită efectului tonic, obligeana intensifică secreţiile gastrointestinale, măreşte pofta de måncare. Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor în timpul crizelor de gastrită. Diminuează senzaţia de arsură pe gåt şi stimulează regenerarea mucoasei gastrice și a pereţilor stomacului afectaţi de secreţiile acide. Teiul şi zmeurul scad hiperaciditatea gastrică, fiind recomandate în cazul arsurilor la stomac şi al ulcerului.

Compoziţie/1 capsulă:

     Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) extract cu 12% glicirizină 62 mg 
     Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)31 mg 
     Zmeur (Rubus idaeus)31 mg 
     Tei (Tilia platyphyllus)31 mg 
     Obligeană (Acorus calamus)31 mg 
     Chitosan HD (Chitina diacetilata) 31 mg
     Passiflora (Passiflora incarnata) extract 10:1 15 mg
     Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu 0,3 % hipericină15 mg

Administrare: de regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua cåte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte două capsule. O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, după care administrarea se poate relua.

Precauţii şi contraindicaţii: supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatică. Prin repetarea supradozării se pot produce: hipertensiune, edeme şi tulburări. Produsul nu se consumă în cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauză. Contraindicat în perioada sarcinii, în cazul bolilor în care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroză hepatică decompensată, hipokalemie. Nu se administrează în timpul tratamentului cu contraceptive.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri