Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Hyllan Lactacab 1,6,12 x 5pl

Mai multe poze

Hyllan Lactacab 1,6,12 x 5pl

13,30 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Hyllan Lactacab 1,6,12 x 5pl

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Hyllan Lactacab 1,6,12 x 5pl

Fiind o formula imbunatatita de calciu lactic, Hyllan Lactacab 1,6,12 x 5pl este ideal pentru prepararea branzei calcice prima optiune in diversificarea alimentatiei sugarului.In plus,prezentarea sub forma de pulbere in plic simplifica mult modul de preparare,mama nemaifiind nevoita sa sfarame comprimatul de calciu lactic.

Compozitie :

-       calciu lactic 4 g/plic echivalent cu 519 mg calciu

-       vitamina B1 1 mg/plic

-       vitamina B6 1 mg/plic

-       vitamina B12 2 µg/plic

-       si excipienti

Indicatii :

  • Calciul lactic este indicat în hipocalcemii, rahitism, tetanie, stări hemoragice, hemofilie, afectiuni alergice (astm, urticarie). Este una dintre cele mai asimilabile săruri de calciu. Are toate proprietătile ionului de calciu: actiune hemostatică, remineralizantă, antiinflamatorie, anafilactică, diuretică, hipoglicemiantă.

          Datorită radicalului lactic, are si o actiune antiseptică intestinală.

  • Vitamina B1 este indicată în tratarea a numeroase afectiuni, cum ar fi: întårzieri în crestere, digestie lentă, colite, anemie, greată, oboseală generală si convales- centă, dermatoze, etc. Trebuie avut în vedere faptul că vitamina B1 este sinergi- că cu celelalte vitamine din complexul B (cum sunt si acestea între ele) si că, din păcate, nu este stocată în corp, trebuind deci să fie înlocuită zilnic.

Copiii sub un an au nevoie de 1 mg tiamină pe zi, acest necesar sporind apoi pe masura înain- tării în vårstă, apropiindu-se treptat de cel al adultilor. În unele stări patologice ale sistemului nervos (nevrite si polinevrite, tulburări ale metabolismului gluci- dic, proteic si hidric etc.), se impune suplimentarea, în mod corespunzător, a aportului de vitamina B1;

  • Vitamina B6 este indispensabilă în buna absorbtie a vitaminei B12 si în producerea internă a acidului clorhidric, ca si în asimilarea magneziului. Pentru copii, nece- sarul zilnic de vitamina B6 este de 1 mg.

De asemenea, vitamina B6 intervine în mod esential în buna functionare a sistemului nervos si a măduvei osoase;

  • Vitamina B12 este recomandată pentru sporirea capacitătii de învătare, împiedicarea pierderilor de memorie si păstrarea aplombului mental. Deasemenea, in- tervine în procesul de maturizare a globulelor rosii, înlăturånd astfel oboseala si anemia.

Mod de administrare :

- Se recomandă administrarea unui pliculet de Lactacab pe zi ca adjuvant în tratamentul lipsei moderate de calciu sau pentru mentinerea dozelor zilnice de calciu, B1, B6 si B12 (sau conform sfatului medicului/farmacistului).

Se fierbe un litru de lapte timp de cel putin 10 minute.Se strange caimacul si se indeparteaza.Cand da in clocot ,se adauga un plic de Lactacab si se mai fierbe 2 minute.Se lasa putin sa se raceasca ,apoi se strecoara.Se pune intr-un vas etans la frigider.Se poate folosi intre 3 si 5 zile.

-Se recomandă administrarea a 2 pliculete de Lactacab pe zi ca adjuvant în tratamentul lipsei severe de calciu însotite de avitaminoză de B1,6,12 (sau conform sfatului medicului / farmacistului).

Se recomanda inceperea administrarii:

-de la varsta de 5 luni in cazul copiilor aimentati natural;

-de la varsta de 4 luni pentru copiii care primesc formula de lapte praf sau alimentatie mixta;

Se recomanda administrarea unei cantitati zilnice incepand de la 30mg de branza calcica.

Cantitate: 5 plicuri cu greutate neta a 4g

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Hyllan Pharma
Pareri