Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Hypericum Ceai Flori de Fan

Mai multe poze

Hypericum Ceai Flori de Fan

3,40 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Hypericum Ceai Flori de Fan.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Hypericum Ceai Flori de Fan.

Adjuvant în tonifierea generală a organismului. Stimulează circulația periferică. Favorizează eliminarea toxinelor și a excesului de apă și acid uric din organism. Contribuie la inducerea unei stări de relaxare și facilitează calmarea stărilor de nervozitate. Ajută la obținerea unui somn liniștit și odihnitor. Acțiune tonifiantă, calmantă, sedativă, cicatrizantă, dezinfectantă, antiinflamatoare, diuretică, depurativă.

Recomandari:

Ceaiul „Flori de Fån” este un amestec armonios din peste 50 de plante medicinale. Formula specială a acestui produs este rezultatul unei abordări holiste, avånd ca principiu de bază caracterul complementar și sinergic al plantelor conținute. Cu o acțiune atåt calmantă și sedativă, cåt și tonică și revigorantă, produsul conferă organismului o stare de bine generală, în funcție de necesitățile acestuia. Principiile active din plantele conținute se potențează reciproc pentru a reduce inflamațiile, a calma durerile și a detoxifia întreg organismul. Folosit extern, decoctul are proprietăți emoliente, cicatrizante, dezinfectante și tonifiante. În plus, produsul acționează și ca un bun stimulent al circulației periferice.

Mod de folosire:

Intern – sub formă de infuzie din 1-2 lingurițe de plante la 200 ml de apă clocotită. Se beau 2 căni de ceai pe zi, în cure de 6 săptămåni.
Extern – sub formă de decoct din 100 g de plante la 3 l de apă. Acesta se fierbe 5-10 minute, se lasă acoperit 15 minute, se filtrează și se folosește sub formă de băi locale și spălături locale pentru dezinfectare sau se adaugă în apa de baie în care se stă 20-30 minute pentru ca substanțele active din plante să poată acționa și pătrunde în organism. Din plantele rămase după filtrare, se pot face comprese sau cataplasme ce se aplică pe zonele dureroase. Pentru un efect mai puternic, în decoct se pot adăuga 2-3 linguri din produsul „Bitter - Taina Plantelor”. O baie generală pe săptămånă este binefăcătoare asupra fiziologiei întregului organism, cu condiția ca pielea să fie curată (după duș). Băile și spălăturile locale, compresele și cataplasmele pot fi făcute după necesități, ori de cåte ori este nevoie.

 Compozitie:

Sunătoare (Hypericum perforatum), Mentă (Mentha piperita), Coada-șoricelului (Achillea millefolium), Coada-calului (Equisetum arvense), Păducel (Crataegus monogyna), Aloe (Aloe arborescens), Alun (Corylus avellana), Brånca-ursului (Heracleum spondylium), Busuioc-de-cåmp (Prunella vulgaris), Castan-comestibil (Castanea sativa), Cicoare (Cichorium intybus), Cimbrișor-de-cåmp (Thymus serpyllum), Crăițe (Tagetes patula), Crețișoară (Alchemilla vulgaris), Crețușcă (Filipendula ulmaria), Fasole (Phaseolus vulgaris), Frasin (Fraxinus excelsior), Gălbenele (Calendula officinalis), Ghimpe (Xanthium spinosum), Hamei (Humulus lupulus), Iederă (Hedera helix), Ienupăr (Juniperus comunis), Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium), Lichen-de-piatră (Cetraria islandica), Măceș (Rosa canina), Mesteacăn (Betula verrucosa), Mușețel (Matricaria chamomilla), Năpraznic (Geranium robertianum), Orz (Hordeum vulgare), Păpădie (Taraxacum officinale), Pătlagina-mare (Plantago major), Pedicuță (Lycopodium clavatum), Pin-negru (Pinus nigra), Priboi (Geranium macrorrhizum), Pufuliță-cu-flori-mici (Epilobium paraviflorum), Rostopască (Chelidonium majus), Salcåm (Robinia pseudacacia), Salcie (Salix alba), Salvie (Salvia pratense), Sånziana-galbenă (Galium verum), Sclipeți (Potentilla erecta), Silur (Euphrasia roskoviana), Soc (Sambucus nigra), Sulfină (Melilotus officinalis), Talpa-gåștei (Leonurus cardiaca), Tei (Tilia cordata), Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Trei-frați-pătați (Viola tricolor), Troscot (Polygonum aviculare), Urzică (Urtica dioica), Zmeur (Rubus idaeus).

Cantitate: 100 g

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Hypericum Impex
Pareri