Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Infant Uno FerruMax Junior

Mai multe poze

Infant Uno FerruMax Junior

74,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Infant Uno FerruMax Junior

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Infant Uno FerruMax Junior

Recomandări:

Compensarea deficitului nutritiv de fier

Perioadele cu nevoi crescute de fier (creștere accelerată, efort fizic intens, stres, tratament antibiotic prelungit, convalescență); anemie feriprivă și deficit de fier

Compoziție Infant Uno FerruMax Junior:

Fier Sucrosomial® 9 mg/ plic, Vitamina C 36 mg/ plic, Acid folic 130 µg/ plic, Vitamina B12 1 µg/ plic, Vitamina B6 0,9 mg/ plic

Nu conține gluten.

Fierul Sucrosomial din compoziția FerruMax junior trece nemodificat prin stomac și este absorbit direct la nivelul intestinului. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

Infant Uno FerruMax Junior este o sursă inovatoare de fier, cu biodisponibilitate crescută, sub forma unui complex Sucrosomial® de pirofosfat de fier. Această tehnologie de încorporare a Fierului Sucrosomial®, inovatoare și patentată, Sideral® r.m., permite evitarea efectelor secundare asociate, de regulă, administrării de fier convențional cum ar fi: arsuri gastrice, iritații intestinale și pigmentarea mucoaselor. Astfel, FerruMax® junior poate fi administrat în orice situație în care este necesară suplimentarea cu fier, chiar și pe perioade îndelungate. Pe întreaga perioadă de creștere, copiii au nevoi sporite de mulți nutrienți, fierul fiind cel mai important pentru o creștere rapidă. De fapt, fierul, intră în compoziția unora dintre enzimele-cheie implicate în metabolismul energetic.

Prezența Vitaminei C contribuie la creșterea absorbției fierului.

Vitaminele B6 și B12 prezente în FerruMax® junior contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Mod de administarare Infant Uno FerruMax Junior: Un plic pe zi, al cărui conținut se dizolvă intr-o jumătate de pahar cu apă.

FerruMax junior poate fi luat în orice moment al zilei.

Cantitate: 20 plicuri unidoze

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Solacium Pharma
Pareri