Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Insuveg Forte 90 capsule

Mai multe poze

Insuveg Forte 90 capsule

299,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Insuveg Forte 90 capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Insuveg Forte 90 capsule

Supliment alimentar adjuvant in reglarea glicemiei

Insuveg Forte 90 capsule este un remediu naturist obținut printr-un mix de ingrediente, precum:

-        castravete amar (Momordica charantia) este o sursă excelentă de antioxidanți, motiv pentru care ajută la reducerea glucozei din sånge grație puterii de a inhiba gluconeogeneza. Ajută, de asemenea, la protejarea și la stimularea formării celulelor beta din pancreas.

-      extract din fructe de afin (Vaccinium myrtillus), care are un conținut de vitamine A, B1, B2 și C, precum și calciu, magneziu și potasiu, avånd puterea de a îmbunătăți vascularizarea pancreasului și de a preveni retinopatia dibatului, dar și de a proteja pereții vasculari și de a împiedica apariția varicelor și a reumatismului.

-      floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) - conține flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, ulei volatil și alcaloizi, astfel că are proprietăți sedative. Este recomandat persoanelor diabetice, deoarece tratează anxietatea, stările de stres, insomniile și iritabilitatea.

-        turmeric - Curcuma - este o sursă excelentă de antioxidanți, dar și de curcumin, o substanță ce ajută la tratarea inflamațiilor, dar și reglează și nivelul de glucoză din sånge și sporește secreția de insulină a pancreastului. Este indicat, în special, pacienților cu diabet de tip 2, întrucåt reduce nivelul de colesterol ”rău” LDL, precum și riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.

-        extract din frunze de afin (Vaccinium myrtillus) are un conținut bogat de antioxidanți, acid elagic, vitamine de tip A, B, C, E, precum și acizi organici, fapt pentru care reglează glucoza din sånge, protejează și regenerează vasele capilare sanguine din piele și din retină și reduce riscul de sångerare. Mai mult de atåt, acestea sunt responsabile de reglarea nivelului de zahăr din sånge, precum și la îmbunătățirea secreției de insulină.

-        pulbere din frunze de Gymnema sylvestre - este un ingredient regăsit în Insuveg Forte, ce are rolul de a reface celulele pancreatice secretoare de insulină, de a spori secreția de insulină și de a îmbunătăți capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. Grație conținutului de acid gymnemic și gumarin, acesta reduce pofta de dulce și combate dependența de dulciuri.

-       beta-caroten - este bogat în vitamina A, astfel că ajută la combaterea problemelor oculare, cu care se pot confrunta pacienții atunci cånd diabetul avansează.

-      extract din fructe de piper negru - este o sursă de potasiu, mangan, vitamina K și vitamina C, fapt pentru care previne inflamarea țesuturilor și a bolilor asociate diabetului,

-        picolinat de crom este responsabil de reglarea cantității de zahăr pe care o absoarbe organismul, dar are și puterea de a echilibra glucoza din sånge.

Mod de administrare: o capsula, de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar mare de apa.

Cantitate: 90 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Medicinas
Pareri