Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

InterHerb Colagen & Acid Hialuronic Classic

Mai multe poze

InterHerb Colagen & Acid Hialuronic Classic

20,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul InterHerb Colagen & Acid Hialuronic Classic

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul InterHerb Colagen & Acid Hialuronic Classic

Principiile active ale produsului contribuie la menținerea prospețimii și elasticității pielii, a frumuseții părului și unghiilor, a menținerii mobilității articulare și a sănătății structurii osoase.

Acidul hialuronic este o componentă esentială a țesuturilor conectante. Absența lui conduce la uzura țesuturilor prin frecare. Cea mai evidentă consecință este lipsa lubrefierii încheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducånd la măcinarea oaselor însoțită de dureri articulare. La nivelul pielii absența acidului hialuronic conduce la riduri și cute. Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent și elastic, acționånd în același timp în profunzime, la nivelul țesuturilor precum și la nivelul cartilajelor articulațiilor. Rolul său este de a menține cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere și sănătoase: suplețea, elasticiatea și tonicitatea. La nivelul articulațiilor, menține elasticitatea și supletea cartilajelor acționånd totodată și ca un „lubrefiant”.

Lipsa acidului hialuronic conduce și la alte afecțiuni în afara de artrita și osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atåt. Lipsa acidului hialuronic conduce la afecțiuni ale retinei ochiului (detașarea retinei), contracții musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea premature a pielii), sindromul îmbătrånirii premature, hernii, îmbătrånirea cartilajelor.
Colagen & acid hialuronic lubrefiază pielea, ajută pielea să rețina umiditatea, elimină ridurile fine și grosiere. Reduce inflamația, stimulează creșterea țesuturilor conectante și a cartilajelor de la încheieturi, lubrefiază încheieturile. Efectele se fac simțite rapid după începerea suplimentării cu colagen & acid hialuronic. Colagen & acid hialuronic este esențial pentru lubrefierea încheieturilor și contra fenomenului de îmbătrånire/ridare.

Combinația sinergica de condroitină cu colagen tip II conduce la dispariția punctelor negre, acneei, celulitei, stimulează intens regenerarea pielii, a țesuturilor și cartilajelor de la articulații mult mai rapid și mai eficient. În cazuri reumatoide mai grave se poate asocia sinergic și cu glucozamina.

Beneficii ale suplimentarii cu acid hialuronic:

    efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificånd astfel ridurile;
    efect anti-artritic: lubrifică articulațiile în special la genunchi și șolduri;
    efect rejuvenant, anti-îmbătrånire.

Acidul hialuronic (HA) este un glicozaminoglican (GAG), ceea ce reprezintă o substanța care se anexează colagenului și elastinei pentru a forma cartilajul. Colagen & acid hialuronic nu numai că ajută menținerea cartilajului care acoperă articulatiile, puternic și flexibil, ci ajută și la creșterea furnizării de fluid sinovial pentru lubrifierea îmbinărilor. Cercetările au arătat că acidul hialuronic este un tratament eficient atåt pentru reumatism cåt și pentru osteoartrită. Într-un studiu, peste 80% dintre participanți au simțit o îmbunătățire semnificativă a simptomelor durereoase de artrită imediat după tratamentul cu acid hialuronic cu sulfat de condroitin.
 
O capsulă conține:
100 mg Colagen BioCell din care 10 mg acid hialuronic, 20 mg condroitin sulfat, 63 mg colagen hidrolizat de tip II.
Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, după masă fără masticație. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămåni pauză, după care se poate relua.

Recomandari:
Colagenul și acidul hialuronic sunt utilizate cu succes în cosmetologia modernă avånd rol în menținerea elasticității și hidratării pielii. Colagenul Biocell, obținut printr-o tehnologie brevetată este bogat în proteine, colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitină și aminoacizi esențiali. 75% din piele o reprezintă colagenul, a cărui producere este încetinită de razele solare, de poluare, de înaintarea în vårstă, avånd ca semne de debut o piele mata, apariția ridurilor de expresie și a osteoporozei. Principiile active ale produsului contribuie la menținerea prospețimii și elasticității pielii, a frumuseții părului și unghiilor, a menținerii mobilității articulare și a sănătății structurii osoase.

Colagen & acid hialuronic conține colagen BioCell tip II brevetat (brevete SUA 6025327; 6323319; 6780841). Colagenul Biocell tip II este extras din stern de pui și oferă biodisponibilitate și absorbție foarte ușoara. Cercetările au demonstrat că acest colagen de tip II are o rată de absorbție de circa 70 påna la 90 %, față de 8% rata de absorbție a cartilajului de pui ingerat. Eficiența colagenului de tipul II din stern de pui este realizată prin ”toleranță orală”. Toate componentele colagenului de tip II sunt agenți condroprotectori deoarece aceștia intensifică producerea de fluid hialuronan.

Cantitate: 30 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Interherb
Pareri