Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Jarro-Dophilus Infant 15ml Secom

Mai multe poze

Jarro-Dophilus Infant 15ml Secom

Pret normal: 92,30 lei

Special Price 77,10 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Jarro-Dophilus Infant 15ml Secom

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Jarro-Dophilus Infant 15ml Secom

Jarro-Dophilus Infant 15ml contine Bifidobacterium Infantis M-63, minimum 1 miliard de celule vii, tulpina probiotica documentata stiintific, cu rol in sustinerea cresterii copilului , dar si a dezvoltarii normale a sistemului imunitar al acestuia.

Beneficii:

  1. sustinerea dezvoltarii florei microbiene intestinale a nou-nascutilor si copiilor mici, cu varste de pana la 6 luni, prin capacitate crescuta de legare si colonizare la nivelul mucoasei intestinale: avantaj competitiv pentru oligozaharidele din lapte (substrat nutritiv pentru dezvoltarea coloniilor de B. infantis) spre deosebire de alte specii bacteriene nepatogene
  2. sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin favorizarea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului
  3. echilibrarea tranzitului intestinal si a manifestarilor digestive precum constipatie, diaree, balonare sau flatulenta prin sustinerea popularii florei microbiene intestinale
  4. sustinerea reducerii sintezei de citokine proinflamatorii (IL-8, IL-6, IL-1β) implicate in declansarea unui raspuns inflamator la nivel digestive
  5. dezvoltarea normala a sistemului imunitar:

-       sustine producerea de compusi exogeni ce promoveaza maturarea sistemului imunitar

-       limitarea actunii endotoxinelor care declanseaza reactii imune si mentinerea nivelului normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT)

-      sustinerea producerii enzimei lactaza (beta-galactozidaza) implicata in asimilarea lactozei si mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza)

Compozitie: 

Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63 1 %

Mod de administrare:
Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita bine inainte de utilizare.
A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cantitate: 15ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Secom
Pareri