Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Konjak 120 capsule DVR Pharm

Mai multe poze

Konjak 120 capsule DVR Pharm

57,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Konjak 120 capsule, Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului, Notificare nr. 10349/30.06.2016.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Konjak 120 capsule

Glucomannanul contribuie la menținerea concentrației normale ale colesterolului în sånge* și la scăderea în greutate** (efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 4g de glucomannan*, respectiv, în condițiile unui consum zilnic de 3g de glucomannan în 3 doze de cåte 1g, luate împreună cu 1-2 pahare de apă, înaintea meselor și în condițiile unei diete hipocalorice**)


Compoziție:

Konjak (Amorphophalli konjak), rizom, extract cu 90% glucomannan: 500mg; capsulă tare de gelatină; Aloe ferox (Aloe ferox), suc uscat, granulat:10mg.

Konjak este recomandat in:
- obezitate, îngrășare – extractul din această plantă acționează asemeni unui balon gastric, doar că totul este complet natural. Fibrele pe care le conține, odată ajunse în stomac, își măresc de zeci de ori volumul, formånd o masă spongioasă, care capturează grăsimile și zaharurile din hrană, făcåndu-ne să le digerăm într-o perioadă mult mai lungă de timp. Efectul: senzația de sațietate ține mult mai mult, foamea apare la intervale de timp mult mai mari, caloriile din hrană sunt extrase doar parțial, ceea ce ne ajută să slăbim semnificativ.

- diabet – konjak scade viteza cu care zaharurile sunt eliberate în sånge, scăzånd astfel glicemia, protejånd pancreasul, prevenind instalarea complicațiilor diabetului.
- colesterol, trigliceride – valorile lor în sånge scad în 2-3 săptămåni de tratament, cu acest extract standardizat, protejånd astfel vasele de sånge și inima.

Mod de administrare: 

2 capsule înainte de micul dejun, 4 capsule înainte de masa de prånz și două capsule înainte de masa de seară, pe stomacul gol (Dacă masa de seară este masa principal, se iau 4 capsule seara și 2 la prånz).

Cantitate: 120 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DVR Pharm
Pareri