Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

Mai multe poze

Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

33,20 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

Lacrisifi Clar este o solutie oftalmica sterila, calmanta si emolienta, cu pH fiziologic, pe baza de hipromeloza 0,5%.

Datorita sistemului de inchidere OSD, capabil sa pastreze caracteristicile microbiologice, chimice si fizice ale solutiei – Lacrisifi Clar nu contine conservanti. Absenta conservantilor permite utilizarea solutiei de catre purtatorii de lentile de contact fara a fi necesara scoaterea acestora.

Hipromeloza este un polimer vascos cu proprietati hidratante si mucomimetice care stabilizeaza filmul lacrimal pe suprafata oculara, creand un strat protector, transparent si vascoelastic. Datorita proprietatilor sale hipromeloza protejeaza si lubrifiaza suprafata ocular reducand senzatia de disconfort si calmand ochii iritati, restabilind filmul lacrimal natural, cu o ameliorare de durata.

Lacrisifi Clar reduce simptomele de ochi uscat precum arsura, mancarimea si senzatia de corp strain. Lacrisifi Clar actioneaza prin hidratare si lubrifiere, ameliorand simptomele de ochi uscat, inclusive cele cauzate de utilizarea videoterminalelor, clipirea rara, anumite tratamente medicamentoase, poluarea atmosferica, aerul conditionat, climatizare, vant si soare. De asemenea, Lacrisifi Clar reduce stresul ocular cauzat de utilizarea lentilelor de contact.

Lacrisifi Clar poate fi utilizat in cazul formelor severe de ochi uscat sau in cazul necesitatii unei hidratari imediate si a unei ameliorari de durata.

Compozitie:

Hipromeloza (HPMC), fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic dodecahidrat, clorura de sodiu, apa pentru solutii injectabile.

Instructiuni de utilizare:

  • · Instilati 1 – 2 picaturi in fiecare ochi exercitand o presiune usoara asupra flaconului;
  • · Pe masura deschiderii flaconului poate fi necesar sa exercitati o presiune mai mare pentru a administra solutia. Acest fapt se datoreaza proprietatilor sistemului de inchidere care actioneaza pentru a pastra sterilitatea si proprietatile chimice si fizice ale solutiei fara conservanti;
  • · Dupa utilizare inchideti flaconul; continutul trebuie utilizat in termen de 3 luni de la prima deschidere;
  • · Produsul este adecvat utilizarii frecvente, chiar si de mai multe ori pe zi (de 3, 4 sau chiar mai multe ori daca este necesar) sau conform indicatiilor medicului.

Cantitate: 10 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sifi
Pareri