Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Lenodiar Pediatric plicuri Aboca

Mai multe poze

Lenodiar Pediatric plicuri Aboca

34,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Lenodiar Pediatric plicuri Aboca combate diareea si reechilibreaza intestinul

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Lenodiar Pediatric plicuri Aboca 

Combate diareea și reechilibrează intestinul

Lenodiar Pediatric este indicat în tratamentul diareei. Produsul reduce evacuările diareice respectånd funcția intestinului.

Diareea este un fenomen asociat unei stări de iritație și de inflamare a mucoasei intestinale produsă de diferite cauze. Este caracterizată de o creștere a secreției și/sau de o absorbție redusă a lichidelor, asociate unei creșteri a motilității intestinale.

În afară de disconfort și de durere, diareea prezintă riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale și un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

Lenodiar Pediatric este indicat în tratamentul diareei avånd diferite cauze (infecții virale , sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree funcțională, diaree iatrogenă produsă de administrarea de medicamente, diareea călătorului). Se recomandă să îi dați copilului o cantitate adecvată de lichide pentru a evita riscul de deshidratare. Produsul este indicat începånd cu vårsta de 1 an.

Lenodiar Pediatric acționează datorită Actitan-F, un complex molecular vegetal, rezultat al cercetării Aboca, ce reduce evacuările diareice și normalizează consistența materiilor fecale, favorizånd o echilibrare rapidă a funcțiilor intestinale.

Actitan-F combate inflamarea mucoasei intestinale, prezentă în caz de diaree, prin două mecanisme de acțiune:

-        acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră care limitează contactul cu microorganismele și agenții iritanți;

-        acțiune antioxidantă, care combate iritația mucoasei.

Datorită sinergiei acţiunilor sale, Lenodiar Pediatric favorizează recuperarea rapidă a funcțiilor intestinale și echilibrarea florei bacteriene (microbiotă). Datorită mecanismului său de acțiune, produsul acționează respectånd fiziologia intestinului, fără a provoca constipație.

Lenodiar Pediatric este un produs fără gluten și cu gust plăcut.

Compozitie:

-        Substanțe funcționale: Actitan-F, complex molecular vegetal din taninuri (din Turiță Mare, Sclipeț) și flavonoide (din Mușețel).

Titrat în taninuri totale ≥ 7,8%.

Conține de asemenea: sucuri liofilizate de afin, mur, soc, zahăr din trestie-de-zahăr, aromă naturală și aromă de lămåie, ulei esențial de lămåie, gumă arabică.

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea a cåte 1 plic la fiecare 3 ore pånă la un maxim de 4 pliculețe pe zi, în funcție de intensitatea afecțiunii. Dizolvați conținutul unui pliculeț în 10 ml de apă (circa 1 lingură). Dacă simptomele diareei nu se îmbunătățesc sau se accentuează în ciuda tratamentului, consultați medicul.

Cantitate: 12 plicuri

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Aboca
Pareri