Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Alcooldren 120 capsule

Mai multe poze

Life Alcooldren 120 capsule

84,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Life Alcooldren 120 capsule, produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului,Notificare nr.11901/26.02.2018

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul 

Life Alcooldren 120 capsule este un produs destinat in principal consumatorilor, ocazionali sau constanți de alcool. Componentele sale sunt gandite asa incat sa diminueze dependența de aceasta substanța, sa accelereze procesul de eliminare alcoolului din organism si sa stimuleze refacerea ficatului si a sistemului nervos. ALCOOLDREN are patru ingrediente redutabile:

Compozitie /capsula:
Kudzu (Pueraria lobata),radacina, extract hidroalcoolic 10-16:1, uscat: 160mg; : Capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza) ; Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, pulbere: 60mg; Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, pulbere: 60mg; Brusture (Arctium lappa), radacina, extract apos 2-4:1, uscat:40 mg; Papadie (Taraxacum officinalis), frunze, pulbere: 40mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract cu 80% silimarina, uscat: 20mg; Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, extract hidroalcoolic 5-10:1, cu min 0,3% hipericina, uscat: 20mg.

Pueraria lobate:
Are uimitorul efect de a induce organismului REFUZUL DE A INGERA ALCOOL. Intoleranța la alcool nu este totala, dar subiecții testați pana acum au consumat in medie cu 50% mai puțin alcool in condițiile in care, inainte de a merge la restaurant, bar sau petreceri au ingerat extractul din aceasta planta. Or reducerea atat de drastica a porție de alcool consumata, fara a prezenta stari de rau sau disconfort, este neprețuita, deoarece procesele distructive la nivelul ficatului si al sistemului nervos vor fi mult reduse. De asemenea, alterarile de comportament si cognitiva vor fi mult mai mici.

Sunatoare:
Diminueaza dependența psihica de alcool, ajuta la ruperea subiectului de anturajul nefast si de obiceiul de a consuma alcool. Substanțele active (hipericina, hiperforina) au efect anti-depresiv, reduc anxietatea produsa de abstinența la alcoolici, confera tonus psihic, dorința de a face activitați fizice si intelectuale.

Armurariu:
Silimarina 80% in aceste este standardizat este un puternic regenerativ hepatic, ajutand la repararea stricaciunilor facute de alcool la nivelul ficatului. Administrarea sa este esențiala pentru prevenirea imbatranirii premature la alcoolici, dar si pentru profilaxia hepatitei alcoolice si a cirozei.

Brusture:
Este un extraordinar catalizator al eliminarii substanțelor toxice, inclusiv a alcoolului din organism. Principiile active din radacina acestei plante stimuleaza in special eliminarea prin intermediul rinichilor, prin diureza, a alcoolului.
Mod de administrare:
Se administreaza cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Precautii, Contraindicatii:
Se va administra cu prudența femeilor insarcinate, care alapteaza sau care doresc sa ramana insarcinate, in cazul afecțiunilor cauzate de excesul de hormoni estrogeni (chisturi ovariene si/sau ale glandelor mamare), tumori, histerectomie recenta, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, sau care manifesta fenomene de fotosensibilitate.

Cantitate: Flacon cu 120 de capsule.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri