Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Aparedren capsule

Mai multe poze

Life Aparedren capsule

45,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Aparedren 60 capsule, produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 9989/17.10.2016

* Câmpuri necesare

45,60 lei
Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Aparedren 60 capsule

Susține metabolismul normal al lichidelor în corp.

Måinile, picioarele sau pleoapele umflate, sunt simptome cu care unul din trei adulți, care suferă de retenția de apă în organism, se confruntă frecvent. De ce? Există zeci de cauze care conduc la acest simptom, dar cel mai des vorbim de: dereglări hormonale (mai ales la femei), de incapacitatea rinichilor de a elimina excesul de apă și sare din corp, de diabet, de obezitate sau de afecțiuni ale tiroidei. Cum ar putea un singur preparat din plante să rezolve sau măcar să amelioreze acest noian de probleme? Printr-o formulă complexă, bazată pe extracte concentrate, selectate după criteriul eficienței, demonstrată prin studii științifice. Aparedren conține nu mai puțin de șase specii medicinale, cu efecte demonstrate de eliminare a surplusului de apă din țesuturi, care asigură o eficiență superioară acestui aspirator de lichid natural. Un element revoluționar este prezența în Aparedren a magneziului marin, care pe de o parte amplifică efectul diuretic, iar pe de altă parte previne pierderea excesivă de minerale din corp, frecventă în cazul simplelor diuretice.

Compozitie/capsulă: Cactus (Opuntia ficus indica), fructe, extract solubil (guma arabica) granulat: 112,5mg; Coada-calului (Equisetum arvense), extract hidroalcoolic uscat, din părți aeriene, cu min 7% siliciu:112,5mg Magneziu marin: 112,5mg; capsulă vegetală; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 22,5 mg; Urzică (Urtica dioica), rădăcină pulbere: 112,5mg; Brusture (Arctium lappa), rădăcină, pulbere: 22,5mg; Coada-calului (Equisetum arvense), pulbere: 22,5mg; Ginseng – siberian (Eleutherococcus senticosus): 22,5mg.

Principalele motoare ale Aparedren 60 capsule sunt două extracte vegetale foarte puternice:

-        extractul de fructe de cactus – este bogat în flavonoide și polizaharide ce stimulează eliminarea apei prin diureză, accelerează eliminarea sodiului și a unor substanțe toxice (aditivi chimici, pesticide). De asemenea, este un foarte puternic antidiabetic (diabetul fiind printre principalele cauze ale retenției), stimulent al circulației sanguine, antiinflamator și antialergic.

-        extractul de părți aeriene de coada calului – este bogat în alcaloizi foarte bine tolerați de organism și standardizat în siliciu biologic. Are un puternic efect de stimulare a eliminării apei prin urină (în principal) și prin transpirație (în secundar). Dacă extractul de cactus are o acțiune în timp, coada calului declanșează eliminarea apei excedentare în perioade scurte de timp

Beneficii Aparedren 60 capsule:

-        diuretic puternic (stimulează formarea și eliminarea urinei), diaforetic ușor (stimulează eliminarea apei prin transpirație)

-        antiseptic reno-urinar de intensitate medie-mică

-        antidiabetic puternic, reduce valorile colesterolului total, reduce nivelul colesterolului rău LDL, mărește nivelul colesterolului bun HDL

-        antiinflamator puternic, anti-migrenos, antioxidant

-        reglator al tensiunii bun, hipotensor ușor, reglator al ritmului cardiac

-        reglator al apetitului alimentar; ajută la scăderea în greutate, prin eliminarea excesului de lichide în principal.

Aparedren 60 capsule este indicat i:

-        retenție de lichide

-        adjuvant în probleme renale și urinare care necesită o diureză crescută (cistite, nefrite, glomerulo-nefrite, insuficienta renală etc.)

-        adjuvant în supra-greutate și îngrășare

-        intoxicație alcoolică (combate în special simptomele specifice mahmurelii)

-        adjuvant în diabet

-        adjuvant în hipertensiune și în problemele asociate (colesterol și trigliceride mărite, ateroscleroză)

-        adjuvant în tromboze, previne probleme vasculare cum ar fi: varicele, fragilitatea capilarelor, pletora

Mod de administrare: Cåte 1-2 capsule, de 2- 3 ori pe zi.

De regulă, se ia cåte 1 capsulă de Aparedren de două ori pe zi, dimineața și seara. O cură durează între 2 și 4 săptămåni, putånd fi repetată după 10 zile de pauză. Acest dozaj este valabil pentru persoanele la care retenția de lichide este intensitate medie pånă la slabă și nu este asociată cu probleme de sănătate cronice sau cu dezechilibre fiziologice acute.

Un dozaj mai puternic, mergånd pånă la 6 capsule pe zi, luate în trei reprize (cåte două dimineața, la prånz și seara), se recomandă atunci cånd retenția de lichide este severă, eventual asociată unor probleme cum ar fi: insuficiența renală, tulburările hormonale severe (ovare, supra-renale), sindrom de premenopauză, probleme cardio-vasculare cronice, diabet (se va ajusta doza de insulină, deoarece Aparedren este hipoglicemiant).

Cantitate: 60 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri