Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Colondren 60 capsule

Mai multe poze

Life Colondren 60 capsule

32,40 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Colondren 60 capsule, produs cu autorizatie de punere pe piata a Serviciului Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. 9851/23.09.2016

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Colondren 60 capsule

Contribuie la normalizarea tranzitului intestinal.

Este un preparat destinat detoxifierii rapide și eficiente a colonului, constituit din ingrediente 100% naturale. O singura capsula de Colondren are nu mai puțin de 8 componente vegetale de prima calitate și un mineral natural complex, care asigură re-facerea nivelului de electroliți din organism. La baza Colondren stă cel mai eficient laxativ din lume: sucul deshidratat de aloe ferox, însă la fel importante sunt și celelalte componente, care alcătuiesc un produs cu adevărat revoluționar, care acționează la nu mai puțin de cinci niveluri:

-        Tranzitul intestinal – este deblocat și accelerat cu ajutorul Aloe ferox, care este un laxativ cu o eficienta uimitoare, de peste 90% – grad de succes care nu mai este atins de nici o alta substanță naturală din lume. Efectul său  de accelerare a eliminării este atåt de puternic, încåt este nevoie de nu mai puțin de opt alte ingrediente, menite să îi completeze și corecteze acțiunea, așa cum vom vedea în continuare:

-        Pancreasul și vezicula biliara – sunt esențiale pentru sănătatea intestinului gros, deoarece la nivelul acestor glande sunt produse sucuri digestive și enzime, fără de care tranzitul intestinal nu poate fi echilibrat. Extractele standardizate de Anghinare și Aloe-vera au efecte demonstrate de reglare a activității colecistului și pancreasului, diminuånd de asemenea congestia și eventuala inflamație la acest nivel.

-       Echilibrul microbiologic la nivel digestiv – este esențial pentru sănătatea intestinului. Extractul de Cicoare, standardizat in inulină, asigura un mediu propice pentru dezvoltarea așa numitelor bacterii prietenoase (Acidophillus, Bifidus etc.), care asigură un tranzit intestinal normal și regulat.

Sistemul nervos vegetativ este cel care coordonează activitatea intestinului, fiind influențat, la råndul său, de stările noastre emoționale, de sursele de stres, de reactivitatea noastră psihică etc. Uleiurile esențiale de Mentha viridis și Rosmarinus officinalis au o acțiune reglatoare la nivelul sistemului nervos, inclusiv asupra laturii vegetative, ajutånd astfel la regularizarea activității intestinului.

 Echilibrul electrolytic este adesea perturbat atunci cånd sunt folosite ingrediente cu puternic efect laxativ, cum ar fi Aloe ferox. Practic, o accelerare a tranzitului intestinal duce la o eliminare masivă de minerale din organism, critică fiind pierderea de magneziu, potasiu și calciu (primele două fiind electroliți esențiali pentru menținerea activității cardiace și nervoase în parametrii normali). Dolomita pură din componența Colondren aduce un aport semnificativ de calciu, magneziu și potasiu, compensånd astfel pierderile de electroliți.

Mod de administrare: Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se administrează cåte o capsulă pe zi, crescåndu-se apoi doza în funcție de tranzitul intestinal, pånă la 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.

Compozitie/capsulă: Aloe-ferox (Aloe ferox), suc uscat, granulat: 250mg; Dolomită pură, pulbere 125mg; capsulă vegetală; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat , cu min. 2,5% derivați de acizi cafeici: 62,5 mg; Cimbrișor (Thymus serpyllum), părți aeriene, pulbere: 36,25mg; Aloe-vera (Aloe barbadensis), frunze, extract cu min. 15% barbaloină: 25mg; Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu min. 90% inulină: 25mg; Cimbru (Thymus satureioides), ulei esențial: 0,45mg; Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,4 mg; Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial: 0,4mg.

Beneficii Colondren 60 capsule:

-        Contribuie la normalizarea tranzitului intestinal și la menținerea sănătății colonului.

Indicații Colondren 60 capsule

-        constipație, constipație cronică

-        adjuvant în acnee, afecțiuni dermatologice pe fondul intoxicării cronice a organismului

-        sindromul colonului iritabil (se administrează simptomatic, în timpul episoadelor de constipație cronică)

-        hemoroizi asociați cu constipație – se vor lua doze mici, deoarece declanșarea unui tranzit intestinal prea intens poate agrava inflamația acestora

-        adjuvant în afecțiuni vasculare însoțite sau agravate de constipație: varice, flebite, tromboflebite

-        adjuvant în diabet, cu precizare că în diabetul insulino-dependent se vor ajusta dozele specifice de insulină, întrucåt efectul hipoglicemiant este puternic (motiv pentru care există și precauția administrării la diabetici)

-      obezitate asociată cu constipație sau tranzit intestinal lent – creșterea vitezei tranzitului intestinal face ca alimentele să rămånă foarte puțin în intestinul subțire, scăzånd procentul de asimilare al caloriilor și ajutånd la scăderea în greutate rapidă.

Cantitate: flacon cu 60 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri