Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Forte capsule

Mai multe poze

Life Forte capsule

45,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Forte, produs cu autorizatie de punere pe piata a Serviciului Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare AA 9990/17.10.2016

* Câmpuri necesare

45,60 lei
Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Forte capsule

Life Forte Crește performanțele sexuale masculine.

Acest produs este rodul a ani și ani de cercetări, dar și al unor colaborări cu echipe europene de cercetare în fitochimie și medicină. Rezultatul este o formulă care îmbină cåteva dintre cele mai noi descoperiri în materie de endocrinologie, cardiologie și neurologie, cu știința tradițională a menținerii potenței sexuale și a tinereții biologice la bărbați. Produsul urmărește și reușește mai mult decåt o stimulare de moment a erecției, ajutånd la restabilirea complexă și completă a funcției și sănătății sexuale. Avånd nu mai puțin de nouă componente vegetale, între care cinci extracte de înaltă concentrație, Life Forte s-a dovedit de un imens ajutor în impotența cu substrat vascular, hormonal sau psihic. De asemenea, este de ajutor pentru îmbunătățirea fertilității, dar și pentru combaterea ejaculării premature și pentru creșterea controlului în timpul actului sexual.

Beneficii Life Forte:

-        Crește performanțele sexuale masculine

-        Formulă unică, 100% ingrediente naturale

-        Beneficii multiple pentru sănătate

-        Rezultate dovedite clinic

-        Stimulează erecția, conex cu creșterea nivelului de oxid nitric din sånge și cu vasodilatația periferică indusă de la nivelul sistemului nervos central

-        Ajută la relaxarea psihică și musculară

-       Stimulează și reglează secreția endocrină a testiculelor, ceea ce are ca efect amplificarea caracterelor masculine (creșterea libidoului, mărirea masei musculare în detrimentul țesutului adipos, creșterea forței fizice, îmbunătățirea tonusului psihic)

-        Crește producția de spermă, mărește concentrația de spermatozoizi pe centimetru cub de spermă, mărește motilitatea spermatozoizilor, micșorează rata anomaliilor morfologice ale spermatozoizilor.

 Mărirea potenței sexuale are la bază nu mai puțin de șapte căi fiziologice distincte:

-        vasodilatația în zona peniană (Brånca ursului, Șofranul)

-        creșterea nivelului de oxid nitric în sånge (extractul super-concentrat de Struguri și coajă de Măr)

-        stimularea secreției endocrine a testiculelor (Șofran, Maca, Năpraznic)

-        Stimularea secreției și îmbunătățirea calității spermei (Seleniu natural, Zinc natural)

-        stimularea sistemului nervos central (Guarana, Brånca ursului)

-        combate dezechilibrele produse de steroizi și alte substanțe hormonale artificiale (Șofran, Năpraznic, Brånca ursului)

-        Normalizează tensiunea arterială și protejează vasele ce irigă aparatul genito-urinar (Șofran, Brånca ursului, Struguri).

Cheia eficienței acestui produs este creșterea accelerată, pe cale naturală, a nivelului de oxid nitric din sånge, cu ajutorul unor extracte super-concentrate (în polifenoli) de struguri, coajă de măr și șofran. Oxidul nitric este o componentă cheie în apariția și menținerea erecției. Mai mult, această substanță, atunci cånd este fabricată în cantități suficiente în organism, este supranumită “boarea de aer proaspăt”, dånd tonus psihic, ușoară euforie, relaxare și forță (are rol de neurotransmițător).

Eficiența polifenolilor, care cresc nivelul de oxid nitric la un nivel fără precedent în organismul bărbatului, este dublată de stimularea hormonală pe termen mediu și lung oferită de către: Maca – stimulentul sexual de bază al amerindienilor, Brånca ursului – stimulentul sexual cel mai puternic din medicina populară romanească, Năpraznicul – re-întineritorul cel mai celebru din medicina populară din zonele montane romånești.

Producția de spermă, dar și calitatea spermei este mult îmbunătățită de Zincul și Seleniul natural, de origine 100% vegetală, din acest produs.

Life Forte este primul produs demonstrat clinic că oferă sănătate sexuală pe termen lung, scapånd de dependența de pastilele, multe cu efecte adverse, luate “de urgență” pentru a avea o erecție.

Life Forte are la bază studii științifice care demonstrează creșterea fenomenală a cantității de oxid nitric în sånge și, conex cu aceasta, îmbunătățirea vieții sexuale.

Life Forte are efecte certe de stimulare a erecției pe termen scurt, dar cea mai valoroasă acțiune a preparatului este creșterea și stabilizarea potenței pe termene medii și lungi, oferind deopotrivă sănătate, plăcere și constanță în viața sexuală.

Prin efectul sau la nivelul sistemului nervos/emoțional, FORTE ajută la depășirea mecanismelor care produc impotența psihică, dar și ejacularea precoce.

Life Forte nu conține niciun fel de substanță de sinteză sau semi-sinteză, este ambalat într-o capsulă 100% vegetală, complet non-toxică, transparentă, fără niciun fel de colorant chimic sau alt adaos chimic.

Mod de administrare: Se iau 1-2 capsule pe zi, de preferință pe stomacul gol, cu măcar 60 de minute înainte de månca.

Compozitie Life Forte: Struguri (Vitis vinifera), fructe, extract apos uscat, Măr (Malus punila), fructe, extract hidroalcoolic uscat, Șofran (Crocus sativus), stigmat: 300mg; capsulă vegetală; Maca (Lepidium meyenii), pulbere: 20mg; Năpraznic (Geranium robertianum), pulbere: 20mg; Brånca-ursului (Heracleum sphondylium), pulbere: 20mg; Guarana (Paullinia cupana), semințe, extract apos uscat cu min.22% cafeină: 20mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm Seleniu: 10mg*; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc*: 10mg. *cantitatea maximă recomandată aduce; 2mg Zinc, reprezentånd 20% VNR; 40mcg Seleniu, reprezentånd 72% VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Life Forte este indicat in:

-        impotența vasculară

-        impotența hormonală

-        adjuvant în impotența psihică

-        impotența indusă de medicamente antidepresive sau de stresul chirurgical provocat de intervențiile în zona aparatului genito-urinar

-        adjuvant în infertilitatea masculine

-        adjuvant în tulburarile de erecție corelate cu adenomul de prostată (se va lua în corelație cu ProstaVeg)

-        adjuvant în tulburările de erecție corelate cu obezitatea la bărbați

-        tulburări de erecție datorate administrării de steroizi (substanțe folosite pentru creșterea masei musculare, scăderea în greutate, creșterea forței fizice etc.)

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri