Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Ienupar Ulei Esential Integral 10 ml

Mai multe poze

Life Ienupar Ulei Esential Integral 10 ml

25,40 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Ulei esențial integral Ienupar 10ml, produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. 10846/15.02.2017


 


 

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Ulei esențial integral Ienupar 10ml

Ienupărul este un arbust din familia coniferelor, care uimește botaniștii cu rezistența, vitalitatea și capacitatea sa de adaptare. Fructele sale se coc într-un ciclu neobișnuit de lung, de doi ani, timp în care ajung să secrete prețiosul ulei volatil de ienupăr, cu aplicații terapeutice nenumărate. Experiența de pånă acum arată că acest ulei are o afinitate deosebită cu aparatul reno-urinar, stimulåndu-i funcțiile, apăråndu-l de infecții, vindecåndu-l de bolile bacteriene sau fungice. Dar efectele sale sunt mai ample, așa cum vom vedea:

Mod de utilizare intern: Se iau cåte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente: Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial 100%.

Acțiuni – intern: stimulent renal, diuretic, depurativ (stimulează eliminarea ureei), antiseptic reno-urinar, antibiotic cu spectru larg, antiseptic respirator, antispastic (muscular, intestinal, respirator, urinar, genital), sudorific ușor, stimulent al activității cerebrale.

Acțiuni – extern: antiinflamator articular, calmant, stimulent al circulației sanguine, antibiotic.

Indicații interne: cistită, infecții urinare rezistente la antibiotice, gută, valori ridicate ale acidului uric, retenție de apă în țesuturi, alăptare, curele de detoxifiere, curele cu crudități, adjuvant în prostatită și adenom de prostată.

Indicații externe: răni care se vindecă lent, adjuvant în acnee, micoze ale scalpului, îmbunătățirea calității somnului.

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Cantitate: 10ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri