Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Lemongrass Ulei Esential Integral 10 ml

Mai multe poze

Life Lemongrass Ulei Esential Integral 10 ml

25,40 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardaelul va recomanda produsul Life Ulei esențial integral Lemongrass 10ml, produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. 11208/02.08.2017

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardaelul va recomanda produsul Life Ulei esențial integral Lemongrass 10ml

Acest ulei este obținut din partea aeriană a unei plante asiatice, ale cărei frunze alungite conțin substanțe aromatice asemănătoare cu cele găsite în coaja lămåii. Totuși, uleiul de lemongrass este diferit de cel de lămåie, atåt ca și proprietăți, cåt și ca aromă. Mirosul de lemongrass este mai dulce, mai blånd și mult mai puțin acru decåt cel al lămåii. Consumatorii din Asia și America îl preferă ca și aromatizant în ceaiuri, sucuri sau dulciuri. Cåt despre proprietățile medicinale, trebuie spus că lemongrass are una din cele mai complexe acțiuni, avånd deopotrivă efecte detoxifiante, reglatoare ale stării emoționale, analgezice și antiseptice.

Mod de utilizare intern: Se iau cåte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente: Lemongrass (Cymbopogon citratus), ulei esențial 100%.

Acțiuni – intern: antiviral, antibacterian, febrifug, antibacterian, antiviral, antiseptic gastric, antiseptic intestinal, antiseptic reno-urinar, carminativ, diuretic, galactogog, sedativ ușor, depurativ, antispastic uterin, reduce colesterolul.

Acțiuni - extern: dezinfectant, analgezic, astringent (cicatrizant, vasoconstrictor), antidespresiv, insecticid, deodorant, antifungic, antiinflamator pentru scalp, normalizează apetitul alimentar.

Indicații interne: stres post-traumatic, depresie și anxietate post-traumatică, infecții gastrice și intestinale, adjuvant în cistite și pielite, febră de diverse etiologii, balonare, retenție de apă în țesuturi, crampe menstruale.

Indicații externe: dureri musculare, dureri de cap asociate infecțiilor bacteriene și virale, dureri de cap asociate virozelor gripale, dureri menstruale, răni (tăieturi, împunsături, zgårieturi – efect dezinfectant și cicatrizant), sångerări ale gingiilor (astringent), dureri și rigiditate articulară, candidoze, infecții și inflamații ale scalpului.

Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri