Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Life Tamaie Ulei Esential Integral 10 ml

Mai multe poze

Life Tamaie Ulei Esential Integral 10 ml

45,10 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Ulei Esential de Tămåie 10ml, produs cu autorizatie de punere pe piata a Serviciului Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. 10602/27.09.2016

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Life Ulei Esential de Tămåie 10ml

100% ulei esențial integral de Tămåie (Boswellia serrata)

Ulei esențial integral (nefracționat)

Tămåia este cunoscută prin excelență ca o plantă sacră, fiind parte integran-tă a ritualului ortodox și fiind printre cele trei daruri pe care magii de la Răsărit le-au făcut pruncului Iisus după ce s-a născut. În medicina populară și magică romånească, efectul tămåiei de alungare a influențelor rele, demo-niace este de notorietate. Însă, pånă de curånd, foarte puține s-au știut din punct de vedere terapeutic despre tămåie și despre uleiul esențial extras din ea. Ei bine, în lumina celor mai recente studii medicale, uleiul de tămåie este o adevărată revelație pentru lumea științifică, fiind un remediu anti-cancer, un imunostimulent și antiinflamator redutabil. Ce alte proprietăți formidabile are acest ulei volatil, vom afla în continuare.

Mod de administare intern: Se iau cåte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Compozitie: Tămåie (Boswellia serrata), ulei esențial 100%.

Acțiuni - intern: antitumoral (declanșează apoptoza/autodistrugerea celulelor maligne), diuretic, calculolitic (dizolvă calculii), expectorant, antiseptic general, emenagog, tonic uterin, carminativ, stimulent digestiv, antireumatic, antiinflamator general, antiinflamator articular.

Acțiuni - extern: vulnerar (grăbește vindecarea rănilor), antireumatic, întinerește pielea, radioprotector.

Indicații interne: microcalculi renali, adjuvant în calculi renali, reumatism, adjuvant în cancer, viroze respiratorii, tuse, bronșită, pneumonie, reumatism, menopauză.

Indicații externe:  răni care se vindecă greu, cicatrici inestetice, adjuvant în cancer de piele, arsuri produse de expunere la ultraviolete, leziuni cutanate produse de iradiere, circulație periferică deficitară, anxietate, atac de panică, sindrom de hiperventilație.

Cantitate: 10ml.

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bionovativ
Pareri