Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Livrare & Returnare

Livrare

NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare daca greutatea comenzii nu depaseste 40 kg.

Produsele sunt expediate clientului in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi, pina la sfarsitul programului de lucru toate comenzile sosite pina in orele 16.00 PM (in zilele lucratoare), pachetul urmand sa ajunga la dvs. in ziua imediat urmatoare. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi validate de catre reprezentantii nostri de vanzari luni, dupa validare urmand a fi expediate in conditiile mai sus descrise.

Adresa de livrare se completeaza in momentul in care va faceti prima data cont pe site, cu ajutorul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturara, insa aveti optiunea sa alegeti si o adresa diferita pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele unde trebuie.

Cheltuielile de transport

Cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatia coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractului incheiat intre S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. si firma de curierat partenera. 

De asemenea, putem trimite colete si prin Posta Romana.

Transportul pentru comenzile de peste 250 lei este GRATUIT, in sensul in care scadem automat din valoarea facturii dumneavoastra costul transportului  (neincluzand km suplimentari acolo unde este cazul). In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 250 lei tariful este calculat automat de catre site-ul nostru iar prin Posta Romana tariful este de 15,50 lei.

S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.
 

Conditii generale de returnare:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionatefara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Pentru a putea returna un produs puteți să completați “Formularul de returnare”de pe site sau puteți folosi orice altă metodă de  declarație neechivocă (de exemplu prin email).

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise (vezi “Formularul de returnare”) in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de S.C. Farmacia Ardealul S.R.L.. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (POȘTA ROMÅNĂ, URGENT CURIER sau). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali, daca este cazul.

Dupa ce ati completat “Formularul de returnare” va rugam sa expediatii produsul, prin curier rapid la adresa S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. Str. Titu Maiorescu, nr.10, bl F36, ap. 36, Piatra Neamt,jud Neamt,  precizand pe colet "Returnare produs" si numarul cererii RMA alocat. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0233.219511 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa de email vanzari@farmaciaardealul.ro

Persoana fizica cumparatoare beneficiaza de garantia legala pentru conformitatea la produsele comercializate, adică conform Legii 449/2003, art 16, nu mai puțin de doi ani de zile. Termenul legal de aducere la conformitate a produselor neconforme sau inlocuire este de maxim 15 zile calendaristice (art11, alin 4).

Va multumim !