Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Lubristil Forte Picaturi oftalmice

Mai multe poze

Lubristil Forte Picaturi oftalmice

48,10 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Lubristil Forte Picaturi oftalmice

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Lubristil Forte Picaturi oftalmice

Lubristil Forte Picaturi oftalmice este o soluție sterilă pentru uz oftalmic, cu pH fiziologic, conținånd hialuronat de sodiu și distilate de Ginkgo biloba, afine, fenicul și Centella asiatica. Soluția este livrată într-un flacon multidoză practic, de 10ml, cu un sistem de închidere care elimină necesitatea conservanților.

Hialuronatul de sodiu conferă produsului proprietăți mucomimetice și våscoelastice, asigurånd astfel lubrifierea adecvată a suprafeței oculare, protejånd-o de fricțiunea cauzată de mișcările ochilor.

Mai mult, polimerul este capabil să rețină apa și, în același timp, să interacționeze cu epiteliul ocular. Astfel, soluția menține hidratarea suprafeței oculare și crește stabilitatea filmului lacrimal pre-cornean care protejează suprafața de agenții din mediul înconjurător.

Distilatul de Ginkgo biloba ameliorează acuitatea vizuală la distanță, reduce oboseala și roșeața ochiului și a conjunctivei. Împreună cu distilatul de centella, distilatul de Ginkgo biloba este util ca adjuvant în procesele de reducere a iritației.

Distilatul de afin are proprietăți revitalizante: calmează ochii obosiți și protejează mucoasa oculară de agenții atmosferici și de cei din mediul înconjurător.

Distilatul de fenicul este utilizat de obicei în afecțiunile oculare pentru a calma senzația de arsură și, împreună cu distilatul de afin, pentru o acțiune reparatoare.

Aceste componente vegetale, utilizate sub formă de distilate, au o acțiune calmantă, revitalizantă și protectoare.

În compoziție se regăsesc și clorura de sodiu și doi agenți tampon (acid boric și tetraborat de sodiu decahidrat) pentru a garanta o soluție fiziologică.

Astfel, Lubristil Forte asigură hidratarea și lubrifierea suprafeței oculare și calmează temporar arsura, iritația și disconfortul cauzate de ochiul uscat. Soluția oftalmică poate fi utilizată ca protecție împotriva iritației ulterioare.

Lubristil Forte poate fi utilizat de purtătorii de lentile de contact fără a fi necesară scoaterea acestora.

Mod de utilizare Lubristil Forte Picaturi oftalmice

Adecvat utilizării cu lentile de contact.

-        Rupeți sigiliul înainte de prima administrare și scoateți capacul de protecție.

-        Instilați 1 – 2 picături în fiecare ochi.

-        Închideți flaconul imediat după utilizare; conținutul trebuie utilizat în decurs de 6 luni de la prima deschidere.

-        Indicat și pentru utilizarea frecventă, de mai multe ori pe zi, în funcție de nevoile personale sau conform sfatului medicului.

Cantitate: 10 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sifi
Pareri