Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri

Mai multe poze

Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri

22,90 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri

Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri este un supliment alimentar ce conține magneziu și un complex de vitamine B, asigurånd nivelul lor optim în cazul deficitului nutrițional.

Magneziul este un mineral necesar multor procese funcționale și pentru menținerea stării de sănătate a organismului. În organismul uman, magneziul se găsește în oase și țesuturi moi și este necesar pentru producerea de energie și pentru metabolismul osos. Magneziul participă la numeroase procese care afectează funcția musculară, incluzånd absorbția oxigenului, producerea de energie și echilibrul electrolitic. Dat fiind faptul că organismul uman nu poate produce singur magneziu, este necesară suplimentarea regulată în regimul alimentar. Lipsa magneziului poate conduce la scăderea imunității organismului.

Vitaminele B sunt necesare pentru producerea de energie, precum și pentru sinteza de noi celule și reînnoirea celor deteriorate.

Compozitie Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri:

-        Magneziu      400 mg;

-        Vitamina B3 (niacină) 18 mg;

-        Vitamina B5 (acid pantotenic) 18 mg;

-        Vitamina B2 (riboflavină) 4.2 mg

-        Vitamina B6 (piridoxină) 4.2 mg;

-        Vitamina B1 (tiamină  3.3 mg;

-        Vitamina B9 (acid folic) 600mcg;

-        Vitamina B7 (biotină) 150mcg;

-        Vitamina B12 (ciancobalamină) 7.5mcg 

Cu un singur plic pe zi, microgranulele orodispensabile din Magnesium 400 + B Complex asigură necesarul zilnic de magneziu și acoperă deficiențele de vitamine B din organism.

Beneficii Magnesium 400 + B-complex 20 plicuri:

-        Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, sistemului muscular, reducerea stării de oboseală și epuizare, echilibrul eletrolitic normal, sinteza normală de protein și funcția psihologică. Magneziul are rol în procesul de diviziune celulară.

-        Vitamina B1 (tiamina) contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, a funcției psihologice normale și la funcționarea normal a inimii.

-      Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul normal al producerii de energie, funcționarea normală a sistemului nervos și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

-      Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al producerii de energie, la funcționarea normală a sistemului nervos și sistemului imunitar, funcționarea normală a psihicului, metabolismul proteic și glicogenic normal și reducerea stării de oboseală și epuizare.

-        Vitamina B12 contribuie la funcționarea normal a psihicului și reduce starea de oboseală și epuizare. Vitamina B12 are rol în procesul de diviziune celulară.

Mod de administrare:

-        Adulți: Dizolvați un plic pe zi, în gură.

Cantitate: 20 plicuri

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator ALKALOID
Pareri