Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Maskrym emulsie pentru tratamentul acneei

Mai multe poze

Maskrym emulsie pentru tratamentul acneei

74,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Maskrym emulsie pentru tratamentul acneei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Maskrym emulsie pentru tratamentul acneei

Maskrym emulsie este un preparat farmaceutic pe baza de clindamicina, un antibiotic de generatie mai noua cu un profil superior de siguranta si tolerabilitate, indicat in tratamentul acneei vulgare asociate cu leziuni inflamatorii si in foliculitele superficiale cu Stafilococ Auriu.

Maskrym este indicat pacientilor cu acnee care au pielea foarte sensibila si intoleranta la preparate farmaceutice care pot avea ca efect uscarea excesiva a tegumentului sau iritarea pielii. Maskrym este indicat si in asociere cu Mask Plus, cu administrare alternata la 12 ore, in caz de leziuni inflamatorii persistente.

Maskrym este recomandat si ca tratament adjuvant al isotretinoinului oral in cazuri mai severe de acnee.

Datorita formei farmaceutice, Maskrym este recomandat si in tratamentul leziunilor inflamatorii cauzate de acnee sau foliculita de pe zone mai ample (trunchi, member superioare/inferioare, etc.)

Mod de actiune

Maskrym inhiba inmultirea la nivel local a bacteriilor anaerobe si stafilococilor, care pot determina o agravare a leziunilor inflamatorii. Maskrym are efect antiinflamator si de reducere a leziunilor cauzate de acnee si foliculita.

MASKrym® nu contine parfum sau alcool etilic care pot irita tegumentul. Toleranta tratamentului este foarte buna, de aceea se recomanda si la presoanele cu pielea sensibila sau cu intoleranta la alte preparate.

Contraindicatii:

Studiile de permeabilitate cutanata efectuate in cadrul Departamentului de stiinte Farmaceutice din cadrul Universitatii de Studii din Milano au demonstrat ca, datorita Polivinil A. din compozitie, niciuna din componentele produsului nu penetreaza in mod semnificativ bariera cutanata, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergica si iritatie cutanata nu au evidentiat nici o contraindicatie pentru utilizarea produsului.

Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada. Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului

Mod de utilizare:

De preferinta seara, aplicati pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind emulsia uniform, apoi indepartati dimineata printr-o curatare obisnuita.

Acnee usoara si moderata: 1 aplicare/zi.

Acnee severa*: 2 aplicari/zi la interval de 12h sau administrarea alternata Mask Plus.

*Desi terapia locala cu antibiotic s-a demonstrat eficienta in acnee, in formele mai severe se recomanda ca adjuvant in terapia orala, de aceea se recomanda consultarea medicului inainte de initierea tratamentului.

Cantitate: 50 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Laboratoarele Farmaceutice Krymi
Pareri