Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

MSM Natural crema 75 ml DVR Pharm

Mai multe poze

MSM Natural crema 75 ml DVR Pharm

Pret normal: 27,80 lei

Special Price 26,41 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm MSM Natural crema

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm MSM Natural crema

DVR Pharm MSM Natural este o cremă bazată pe o substanță organică, numită MSM (prescurtare de la metil sulfonil metan), destinată afecțiunilor articulare și nevralgiilor. MSM-ul este prezent în mod natural în anumite celule de la nivelul pielii, numite melanocite, dar și în unele țesuturi elastice. În ultimii ani, i-au fost dedicate mai multe studii, care au demonstrat eficiența sa atunci cånd este administrat, intern și extern, în afecțiunile reumatice. În această cremă, însă, alături de MSM, există alte cåteva componente active: extractul de ardei iute, extractul stadardizat de Harpagophytum, uleiul de pin. Această combinație are un efect redutabil în majoritatea afecțiunilor reumatice, deoarece:

-        MSM-ul - utilizat extern, are cåteva acțiuni terapeutice simultane: permeabilizează pielea, favorizånd pătrunderea în profunzime a principiilor active din cremă; are efect antiinflamator articular direct; favorizează redobåndirea elasticității aticulare, fiind o substanță care ajută la menținerea integrității și funcționalității țesuturilor conective.

-        Extractul standardizat de Harpagophytum - mai este numit popular și gheara diavolului, deoarece fructele acestei plante africane sunt protejate de mai mulți spini de forma unei gheare. În ciuda numelui popular, efectul său este cåt se poate de benefic: calmează durerile articulare, calmează algiile, are efect antiiflamator articular. În plus, combate reacțiile auto-imune ale organismului, care sunt o cauză importantă a mai multor forme de reumatism.

-        Extractul apos de Ardei iute -  este un formidabil stimulent al circulației sanguine locale, ceea ce produce o senzație de încălzire puternică a zonei afectate de reumatism sau nevralgii, diminuånd considerabil durerea articulară, mai ales atunci cånd aceasta se agravează la frig. 

Beneficii DVR Pharm MSM Natural Crema

-        antiinflamator articular;

-        calmant al durerilor articulare;

-        calmant al nevralgiilor;

-        favorizează recåștigarea mobilității articulare;

-        reduce durerile musculare.

Ingedientele vegetale din acest produs au demonstrat un rol important în următoarele afecțiuni:

-        Artrită și poliartrită reumatoidă;

-        Artroză (a genunchiului, umerilor, cotului etc.);

-        Osteoartrită;

-        Lombosciatică;

-        Spondiloză, spondilită;

-        Nevralgii produse sau agravate de frig.

Compoziție DVR Pharm MSM Natural Crema:  Vaselinum album, Capsici aqueous extractum, Oleum helianthus extractum, Methyl sulphonyl methanum, Vegetabilis stearin, Cholesterolum, Cetyl stearate alcoholum, Harpagophytum extractum (min. 2,5% harpagozide), Aetheroleum pini, Aetheroleum melaleuca alternifolia, Aetheroleum menthae, Aetheroleum eucalypti, Potasium sorbate, Natrium benzoate. 

Mod de utilizare DVR  Pharm MSM Natural Crema: Se întinde în strat subțire (mai ales la început, urmånd ca apoi să creștem cantitatea) crema, pe zona afectată, masåndu-se foarte ușor, vreme de 30-120 de secunde, așa încåt crema să pătrundă în piele. De regulă, o singură aplicație la 24 de ore este suficientă.

Cantitate: 75 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DVR Pharm
Pareri