Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

My Perfect Colon dispozitiv pentru curatare si spalare colon

Mai multe poze

My Perfect Colon dispozitiv pentru curatare si spalare colon

241,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul My Perfect Colon dispozitiv pentru curatare si spalare colon

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul My Perfect Colon dispozitiv pentru curatare si spalare colon

My Perfect Colon (dispozitiv pentru curatarea si splarea colonului – hidrocolonoterapie) este un nou dispozitiv pentru spalarea colonului – clisma (in mod specific pentru rect si sigmoid), inmoaie si ajuta sa fie expulzate mai usor reziduurile fecale prezente pe peretii colonului, functioneaza fara curent electric, fiind ”Eco Friend”.

My Perfect Colon este indicat in cazuri de constipatie, balonare, tulburari intestinale, si in general pentru o corecta igiena rectala.

Este deosebit de indicat pentru persoanele care sunt imobilizate la pat pentru o perioada mai mare de timp sau in cazul celor care sufera de fecalom.

My Perfect Colon este absolut nerecomandate in caz de: Proctitis colon enterita (inflamatia intestinului subtire, gros si anus), boli acute abdominale, sarcina, hemoroizi si fisuri anale in faza de sangerare, perforatii si tumori colono-rectale, sangerari rectale, melena, interventie recenta la nivelul colonului, rectului sau anus, insuficienta cardiaca si insuficienta respiratorie, epilepsie si sindrom psiho-somatice, diaree, sindrome dismetabolice, boli arterio-venoase, boala diverticulara in faza activa, greata sau varsaturi, stare grava de deshidratare. interventii chirurgicale de prostata.

In afara patologiilor enumerate care necesita masuri speciale de precautie, este intotdeauna recomandabil sa consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizarea dispozitivului My Perfect Colon.

Mod de utilizare My Perfect Colon:

Daca simtiti o stare generala de disconfort in momentul utilizarii dispozitivului, intrerupeti utilizarea My Perfect Colon si consultati medicul.

Temperatura apei: My Perfect Colon trebuie folosit cu apa calduta. Temperatura apei nu trebuie, totusi, sa nu fie niciodata mai mult de 37,5 de grade sau mai mica de aproximativ 29 de grade. Odata conectat My Perfect Colon la robinet si dupa ce ati inchis regulatorul de debit, verificati cu mana temperatura apei care iese din supapa de reglare automata a debitului de apa, avand in vedere ca sensibilitatea la caldura sau frig a sondei rectale este mai mare decat cea a manei. In timpul utilizarii, in cazul in care este simtiti o temperatura prea calda sau prea rece, inchideti imediat fluxul de apa si reglati temperatura de la robinet.

Este posibil ca odata conectat la robinet dispozitivul My Perfect Colon, unele modele de centrale pe gaz sa nu poata sa produca instantaneu apa calda. Pentru a depasi acest neajuns, este suficient sa deschideti fluxul de apa, concomitent cu un alt robinet de apa, astfel incat sa determine pornirea si functionarea centralei.

Puritatea apei: apa trebuie sa fie curata (apa potabila normala furnizata la reteaua de alimentare a orasului). Daca considerati ca apa de la robinet nu este de buna calitate sau nu este potabila, va sugeram sa utilizati filtrul cu membrana dubla de 1,2 microni - accesoriul E.

Debitul de apa: My Perfect Colon este singurul dispozitiv personal pentru spalarea colonului (rect si sigma) echipat cu supapa de control automat al debitului de apa (B), cu un sistem brevetat care asigura siguranta absoluta in utilizare. Debitul de apa excesiv este drenat automat in chiuveta. Debitul de apa poate fi controlat manual in timpul spalarii, datorita unui regulator de debit (D). Este posibil sa auziti un sunet (ca un suierat sau fluier) atunci cand se inchide complet regulatorul de debit, in timp ce robinetul este deschis. Acest sunet este normal si depinde de presiunea apei care poate fi puternica, fiind creata in interiorul supapei situate in cupla de prindere a robinetului. Pentru a elimina acest sunet este suficient sa reduceti fluxul de apa de la robinet.

Spalarile ar trebui sa fie intotdeauna efectuate cu fluxuri de apa cu o viteza mai mica, mai ales in primele cateva spalari, regland fluxul atat prin robinet cat si prin reglarea manuala a dispozitivului (D). In special in cazul diverticulitei tineti cont de toate controindicatiile prezentate, deoarece debitul apei trebuie reglat la minimum.

Numai cu acordul medicului pediatru, si intotdeauna sub supravegherea parintilor, dispozitivul poate fi utilizat de catre copii.

Dupa spalare este recomandabil sa luati fermenti lactici pentru a reface flora intestinala.

In unele cazuri este posibil ca efectul de spalare sa fie deosebit de eficient, si ca stimul de evacuare sa poata recidiva de mai multe ori, chiar si la interval de 2 sau 3 ore mai tarziu.

Este recomandat, in special pentru primele utilizari, sa aveti posibilitatea de a putea folosi o baie si pana la 2-3 ore dupa spalarea colonului. Daca aceasta situatie se prezinta din nou, la spalarile succesive reduceti progresiv cantitatea de apa introdusa.

My Perfect Colon nu este si nu inlocuieste echipamentele utilizate in centrele de hidro-colono- terapie (hydrocolontherapy).

Mod de prezentare: 1 bucata

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator PresiDENT
Pareri