Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

NeuroTORR 20 capsule

Mai multe poze

NeuroTORR 20 capsule

31,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul NeuroTORR 20 capsule

Descriere

Detalii

Farmacia Ardealul va recomanda produsul NeuroTORR 20 capsule

Descriere NeuroTORR 20 capsule: 

NeuroTORR 20 capsule contine extract standardizat din frunzele arborelui Ginkgo biloba, originar din Asia.

  • - Ginkgo biloba este una dintre cele mai utilizate plante, efectele benefice ale acesteia fiind binecunoscute in traditia popoarelor asiatice, in special in China, unde se foloseste de sute de ani. Frunzele arborelui Ginkgo biloba contin un numar mare de substante bioactive, dintre care cele mai importante sunt flavonoidele si terpenele lactonice (ginkgolide si bilobalide).

Flavonoidele continute in frunzele de Ginkgo biloba actioneaza ca vitamina P (factor de permeabilitate), au efect de tonifiere a peretelui arterial, venos si al capilarelor, scad permeabilitatea vaselor sanguine. Efectele benefice asupra circulatiei se datoreaza si cresterii fluiditatii sangelui, prin actiunea asupra factorilor de coagulare.
Flavonoidele au efect antioxidant, capteaza si inactiveaza radicalii liberi, protejand de peroxidare lipidele, fosfolipidele membranelor celulare si fibrele de colagen.
Terpenoidele continute in frunzele de Ginkgo biloba se subclasifica in ginkgolide si bilobalide. Ginkgolidele sunt un grup de substante unice, strict specifice pentru Ginkgo biloba. Principala lor actiune consta in inhibarea factorilor de agregare plachetara.

Mod de administrare NeuroTORR 20 capsule:
1 capsula de 1 - 2 ori/ zi, in timpul meselor principale. Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate adecvata de lichid.

Contraindicatii NeuroTORR 20 capsule:
Intoleranta la lactoza, afectiuni cronice sau urmarea unui tratament de lunga durata pentru afectiuni cardiovasculare sau ale sistemului nervos. In toate aceste cazuri, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.

Cantitate NeuroTORR: cutie cu 20 capsule.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Laropharm
Pareri