Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Obegrass 30 plicuri

Mai multe poze

Obegrass 30 plicuri

115,80 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Obegrass 30pl de la Acta Farma.

Indicatii terapeutice:

Produs ce ajuta mentinerea unui tranzit intestinal normal contribuind astfel la scaderea in greutate.

Fructo-oligo-zaharide: prezintă 2 funcţii principale: scurtează durata tranzitului intestinal şi măresc greutatea depozitărilor, cu un efect limitator asupra grăsimilor. Pe lângă aceasta, multe studii confirmă că fructo-oligo-zaharidele din OBEGRASS stimulează creşterea bifidobacteriilor proprii din organismul nostru (endogene), care ele însele au importante efecte benefice asupra sănătăţii noastre.

Sintetizând, fructo-oligo-zaharidele

Ajută la menţinerea raportului greutate/formă

Ajută la corectarea constipaţiei

Ajută la coborârea nivelului de colesterol, la micşorarea absorbţiei de grăsimi

Stimulează dezvoltarea bifidobacteriilor endogene, ceea ce favorizează sinteza de vitamine şi absorbţia de minerale precum calciul, ajutând, în plus, la întărirea sistemului nostru de apărare

Compozitie:

FOS (Fructo-oligo-zaharide).

Poli-N-acetil-glucozamina (Chitosan).

Vitis vinifera (Polifenoli şi antociani, cuantificaţi).

Acid ascorbic

CHITOSANUL (Poli-N-acetil-glucozamina)
Chitosanul este o substanţă derivată din chitină, o polizaharidă care se întâlneşte în carapacea diverselor crustacee precum crabul.

Putem vorbi, în general, de o fibră alimentară de origine marină şi care, ca atare, are o serie de caracteristici proprii fibrelor. Fiind un element care nu poate fi absorbit şi digerat, odată ajuns în stomac, dacă întâlnește un mediu acid, chitosanul se leagă de lipide (grăsimi) pe care le încorporează în structura sa, eliminându-le apoi prin excreţie. Grăsimea astfel captată de chitosan nu poate fi absorbită.

VITAMINA C

Esenţială pentru dezvoltarea şi menţinerea organismului. Are o puternică acţiune antioxidantă şi facilitează absorbţia altor vitamine şi minerale. În plus, prezintă o acţiune sinergică cu chitosanul în stabilizarea moleculei insolubile formată după legarea acestuia de grăsimile din alimentaţie, favorizând astfel eliminarea sa.

STRUGURELE (VITIS VINIFERA)

Acţiune antioxidantă. Strugurele este recunoscut în mod tradiţional pentru capacitatea sa de a neutraliza radicalii liberi ce pot ataca membranele celulare, de a împiedica oxidarea diverselor molecule precum LDL (“colesterolul rău”), ADN şi de a stimula sinteza oxidului nitric, care datorită proprietăţilor lui vasodilatatoare, favorizează creșterea aportului de oxigen la nivel celular.

Datorită acţiunii sinergice a substanțelor sale active, OBEGRASS ne ajută să ne controlăm greutatea, reglând tranzitul intestinal într-o formă controlată; dar și îmbunătăţind flora microbiană intestinală proprie.

Mod de administrare:

Se recomandă a se lua un pliculeţ cu 10 minute înainte de mesele principale. Se poate lua pe o perioadă nedeterminată, în cadrul unei alimentaţii echilibrate.

Cantitate: 30 plicuri.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Acta Farma
Pareri