Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oferta Herbagetica Aspirină Organică

Mai multe poze

Oferta Herbagetica Aspirină Organică

30,30 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Aspirină Organică.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Aspirină Organică.

Contribuie la:

Reducerea inflamaţiilor generale şi articulare
Calmarea durerilor
Reducerea nevralgiilor
Reducerea reumatismului
Menţinerea temperaturii normale a organismului
Fluidizarea sanguină

In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Se utilizează ca adjuvant în:

   - febra care apare în viroze gripale, cistită, nefrită, infecţii digestive, abcese dentare
   - dureri de cap
   - dureri articulare şi musculare
   - dureri menstruale
   - dureri articulare
   - dureri de spate (lombosciatică)
   - nevralgie de trigemen
   - nevralgii în general
   - tromboze

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă.

DIFERENŢA DINTRE ASPIRINA ORGANICĂ ŞI CEA DE SINTEZĂ

Motivul pentru care extractul din coaja de salcie este adesea comparat, ca şi acţiuni terapeutice, cu aspirina este acela că substanţele active pe care le conţine sunt din aceeaşi „familie” cu celebrul medicament. Totuşi, în ultimii ani, în Germania şi Statele Unite, au fost făcute studii care au comparat efectul aspirinei cu salicilaţii complecşi conţinuţi în extractul de salcie. Spre surprinderea generală, aceştia au avut o acţiune antiinflamatoare şi calmantă mult mai puternică decåt celebra lor surată de sinteză, care s-a dovedit mai eficientă doar în scăderea febrei. În plus, în timp ce aspirina de sinteză atacă mucoasa gastrică şi pereţii vaselor de sånge, fragilizåndu-i, extractul de salcie nu are aceste efecte adverse, ci din contră, îmbunătăţeşte imunitatea şi întăreşte organismul.

BENEFICIILE ASPIRINEI ORGANICE

Extractul de salcie este extrem de eficient în eliminarea nevralgiilor de trigemen, a durerilor de cap şi a durerilor de spate. Într-un studiu efectuat pe aproximativ 200 de persoane care sufereau de dureri de spate, cei care au primit extract din coajă de salcie au observat o îmbunătăţire semnificativă în comparaţie cu cei cărora li s-a aplicat placebo.

În ceea ce priveşte reumatismul, produsul ajută la diminuarea sau chiar dispariţia simptomelor neplăcute şi ameliorează durerile aferente.

Mai mult, are efecte antiinfecţioase şi protejează aparatul cardiovascular. Aspirina subţiază sångele ceea ce ajută la prevenirea formării cheagurilor de sånge care pot provoca accidente vasculare şi atacuri de inimă.

Pentru femeile aflate în timpul menstrei, aspirina organică are rolul de a elimina durerile lombare şi cele ovariene, precum şi durerile de cap specifice perioadei.

Mai mult, deşi durează puţin mai mult pånă îşi face efectul (dacă nu este administrată o doză şoc de 6 capsule), acesta durează mult mai mult la aspirina organică decåt la cea de sinteză.

Compoziţie/1 capsulă:

   - Salcie (Salix alba) extract din coajă de salcie cu peste 25% salicină 200 mg
   - Salcie (Salix alba)160 mg
   - Tuf zeolitic mineralizat (cu 83% clinoptilolit) 40 mg

Administrare1 capsulă de 4 ori pe zi

Precauţii: a se administra cu prudenţă în caz de afecţiuni de coagulare a sångelui, afecţiuni renale şi hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal. Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitentă.

Contraindicaţii:contraindicat în ulcer gastric şi gastrită acută, sarcină şi alăptare, sugarilor, persoanelor sensibile la administrarea de aspirină.

Cantitate oferta: 60+10 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri