Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oferta Herbagetica Calciu organic

Mai multe poze

Oferta Herbagetica Calciu organic

30,30 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Calciu organic

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Calciu organic

Conform studiilor ştiinţifice, Calciul organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi mai mult decåt atåt, el este şi singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.

Beneficii Oferta Herbagetica Calciu organic

-        absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de calciu în organism

-        menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor

-        stoparea proceselor de demineralizare

-        echilibrarea hormonală;

-        coagularea normală a sångelui;

-        funcţionarea normală a sistemului muscular;

-        neurotransmisie normală şi la menţinerea sănătăţii psihice;

-        funcţionarea normală a enzimelor digestive;

-        procesul de diviziune şi diferenţiere celulară;

-        reducerea stresului fizic şi psihic, oboselii cronice

 In baza studiilor științifice acceptate internațional:

Încă din primele ore de după naștere, aportul de calciu în mari cantități este esențial pentru menținerea vieții. Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare şi produce o echilibrare hormonală, necesară pentru buna funcţionare a organismului.

Se utilizează ca adjuvant în:

-        osteoporoză

-        obezitate;

-        carii dentare;

-        hipertensiune

-        oboseală cronică

-        sindrom premenstrual

Extractul uscateste, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă.

Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciu din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din alga calcaroasă.

DIFERENŢA ÎNTRE CALCIU ORGANIC ŞI CEL DE SINTEZĂ

Foarte multe plante și viețuitoare marine conțin calciu în formă organică, în care este asociat cu diverse vitamine și minerale (mai ales magneziu și fosfor), în proporțiile lăsate de natură. Calciu organic este cel mai ușor asimilat de către organismși, mai mult decåt atåt, el este și singurul carepoate ameliora rapid bolile produse de deficitul său. De exemplu, în cazul osteoporozei, afecțiune caracterizată de demineralizarea și fragilizarea oaselor, calciul de sinteză nu are nici un efect. În schimb, cel organic, obținut din algele calcaroase, stopează procesele de demineralizareși, mai mult decåt atåt, produce chiar oechilibrare hormonală, foarte necesară pentru ameliorarea acestei afecțiuni. De asemenea, în cazul sugarilor s-a observat fără dubiu superioritatea calciului organic din laptele de mamă, unde este asociat cu alți nutrienți necesari asimilației, față de același mineral, de sinteză, chiar dacă acest element sintetic este combinat în cele mai savante formule de lapte praf.

DEFICITUL DE CALCIU IN ORGANISM

Primele simptome ale acestei lipse sunt o stare deoboseală generală, asociată cu irascibilitate și dificultate în controlul emoțiilor.În faza a doua, apareinsomnia,scade capacitatea de efort, forța musculară este diminuatăși apar frecventcårceii(crampele musculare), iar starea de oboseală se instalează mult mai repede. Atunci cånd se cronicizează, lipsa de calciu are efecte mult mai grave: dantura se cariază rapid și gingiile se slăbesc, oasele își pierd din densitate și devin mai fragile (apare osteoporoza), apare o predispoziție spre afecțiuni renale, hipertensiune și boală coronariană, dar și spre anumite forme de cancer.

Aportul insuficient de calciu poate determina apariţia rahitismului la copii şi a spasmofiliei la adulţi, în timp ce excesul de calciu favorizează depunerea lui în rinichi sau alte organe.

Aproape 99% din calciul din organismul uman este repartizat în interiorul oaselor şi a dinților. Combinaţia formată din calciu, siliciu, fosfor și magneziu organic, oferă dinților o extraordinară strălucire şi duritate, iar oaselor le oferă rezistență și elasticitate. Calciul mai este stocat în rinichi și în alte organe, o cantitate foarte mică circulånd liberă în sånge, unde are un rol extrem de important. Calciul din sånge este esențial pentru a echilibra secreția unor hormoni, pentru a face inima să bată regulat, pentru transmisia comenzilor către mușchi sau pentru coagularea sångelui.

Fără el, nu am putea respira, pancreasul nu ne-ar putea echilibra glicemia și nici sistemul nervos tensiunea arterială. Calciul poate influenţa greutatea corporală conform unor cercetări, deoarece determină arderea mai mare a grăsimilor, micşorånd astfel cantitatea de grăsime depozitată.

Calciul este benefic şi în cazul sindromului premenstrual. Conform endrocrinologul Dr. Susan Thys-Jacobs, dacă femeile nu au un aport suficient de calciu şi vitamina D, hormonii care reglează calciul în organism reacţionează negativ cu estrogenul şi progesteronul, declanşånd astfel sindromul premenstrual.

Compoziţie/1 capsulă: Alge calcaroase (Lithothamnion sp.) cu min 30% Calciu si 2% Magneziu 600 mg

Fiecare capsulă conţine 180 mg calciu organic şi 14 mg magneziu organic.

Mod de administare Herbagetica Calciu organic: copii (3-14 ani) şi adulţi: 4 capsule pe zi; adolescenţi (14-21 ani) şi femei însărcinate sau care alăptează: 6 capsule/zi.

Contraindicaţii: hipercalcemie.

Cantitate oferta: 60 + 10 capsule

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri