Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oferta Herbagetica Hepatic Stem

Mai multe poze

Oferta Herbagetica Hepatic Stem

51,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Hepatic Stem

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Hepatic Stem

Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Ciocoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicånd fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.

Beneficii Herbagetica Hepatic Stem:

Stimularea producţiei de celule stem adulte

-        stimulează producţia de celule stem din măduva spinării, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului

Scăderea nivelului transaminazelor

-        contribuie la întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice

Foritificarea şi modularea sistemului imunitar

-        stimulează producerea de interferon;

-        stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală

Drenor hepato-biliar

Protejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare

In baza studiilor ştiințifice recunoscute internaţional:

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

-        hepatita virala A

-        hepatita virala B

-        hepatita virala C

-        hepatita la alcoolici

-        steatoză hepatică

-        hepatite evolutive în general

Extractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.

Alga AFA, stimulånd producţia de celule stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutånd în acest mod atåt funcţiile stomacului, cåt şi pancreasului şi, mai ales, ficatului.

Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de celule stem, acestea avånd proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman.

Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort.

Spirulina protejează ficatul şi previne deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutånd la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului.

Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.

Compoziţie/1 capsulă:

-        Alga AFA (Aphanizomenon phlos-aquae) 87 mg;

-        Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 87 mg;

-        Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1 87 mg;

-        Anghinare (Cynara scolymus) 26 mg;

-        Cicoare (Cichorium intybus) 26 mg;

-        Spirulină (Spirulina maxima) 17 mg

-        Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 17 mg

Mod de administrare Herbagetica Hepatic Stem: de regulă, se iau cåte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precauţii :a se administra cu prudenţă copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează

Contraindicaţii: edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicaţie antihipertensivă, diuretice.

Cantitate oferta: 60 + 10 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri