Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oferta Herbagetica Siliciu Organic

Mai multe poze

Oferta Herbagetica Siliciu Organic

30,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Siliciu Organic

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Siliciu Organic

Siliciul Organic stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrånirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

Beneficii Herbagetica Siliciu Organic

Susţinerea sănătăţii pielii, unghilor şi a părului

-        stimulează producţia de colagen

Refacerea ţesutului osos distrus

-        favorizează asimilarea calciului

Funcţionarea normală a sistemului urinar, asigurånd drenarea lichidelor corporale

Hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive

Protejarea organismului împotriva stresului oxidativ

Protecţia sistemului cardiovascular

-        tonifiează vasele de sånge

Protecţia organismului în faţa acţiunii radicalilor liberi

-        datorită conţinutului ridicat de bioflavonoizi şi nutrienţi are capacitatea de a regulariza metabolismul celular şi de a întări peretele celular

 In baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional:

Siliciul este unul dintre elementele de bază în construirea corpului nostru. Totuşi, siliciul este adesea deficitar în organismul nostru. Toate ţesuturile elastice care intră în compoziţia oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sånge sunt constituite dintr-o adevărată matrice de siliciu, de care sunt fixate apoi celelalte elemente.

Se utilizează ca adjuvant în:

-        exfolierea unghiilor, slăbirea firului de păr

-        bolile autoimune (colagenoze, lupus eritematos, sclerodermie etc.)

-        boli de piele (psoriazis, acnee, eczemă alergică);

-        lipsă de calciu;

-        ateroscleroză, arterită;

-        accident vascular (prevenire şi combaterea sechelelor);

-         colesterol mărit;

-        rupturi musculare, luxaţii, ruperi de ligament;

-        osteoporoză

-        reumatism (artrită şi poliartrită reumatoidă);

-        afecţiuni virale (hepatită, gripă, papilomatoză etc.)

-        arsuri;

-        intoxicaţii cu aluminiu

Extractul uscateste cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă. Extractul uscat, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, este asimilat aproape instantaneu de organism.

La naştere avem o cantitate foarte mare de siliciu în organism şi cantităţi relativ reduse de calciu. Apoi, cu cåt înaintăm în vårstă cu atåt cantitatea de siliciu din organism scade în timp ce cantitatea de calciu creşte. Datorită acestei cantităţi mărite de siliciu din organism, rănile unui copil se vindecă mult mai rapid decåt cele ale unui adult.

Organismul uman are capacitatea de a asimila doar siliciul aflat în forma organică, însă acesta este tot mai greu de găsit în hrana chimizată şi rafinată a omului modern.

DIFERENŢA DINTRE SILICIUL ORGANIC ŞI ALTE FORME DE SILICIU

Oamenii de ştiinţă, cum ar fi cercetătorul francez Loic Le Ribault, au studiat zeci de ani pentru a afla cum se transformă siliciul mineral în siliciul organic. Ei au aflat că doar foarte puţine bacterii, cåteva alge şi cåteva plante inferioare sunt capabile să asimileze siliciul din sol, toate celelalte organisme fiind dependente de capacitatea acestora de a metaboliza acest mineral. Din păcate, alimentaţia contemporană conţine foarte puţin siliciu organic.

DEFICITUL DE SILICIU ÎN ORGANISM

Privarea de siliciu organic duce, în timp, la apariţia unor tulburări şi afecţiuni extrem de diverse. Primul simptom este incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul şi magneziul. Apoi, cea care are de suferit estepielea, care devineuscată şi îmbătråneşte prematur, pierzåndu-şi elasticitatea şi fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum arfi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rånd pe rånd, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli datorită lipsei de siliciu. În ultima instanţă apar bolile cardiovasculare şi cele ale aparatului respirator (bronşită, astm).

BENEFICIILE SILICIULUI

Siliciul intensifică acţiunile fierului, calciului, magneziului, potasiului şi borului în organism.

Siliciul este unul dintre factorii esenţiali în reconstrucţia oaselor rupte, în vindecarea tăieturilor sau arsurilor. Datorită rolului pe care îl joacă în integritatea oaselor, pereţilor arteriali, dinţilor, gingiilor, pielii, părului şi unghiilor, siliciul a fost utilizat şi pentru a reduce eczemele şi psoriazisul.

Siliciul Organic are, de asemenea, un rol esenţial în funcţionarea sistemului imunitar. La persoanele cu un stil de viaţă nesănătos, concentraţia de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar o dată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporţională.

Siliciul Organic ajută, de asemenea, la îmbunătăţirea sistemului cardiovascular. Conform cercertărilor, concentraţia de siliciu din vasele de sånge ale persoanelor care nu suferă de boli de inimă este de pånă la 14 ori mai mare decåt în cazul persoanelor care suferă de astfel de afecţiuni.

Siliciul Organic joacă totodată un rol important în eliminarea acumulărilor de aluminiu, factor care determină diverse forme de senilitate inclusiv, Alzheimer.

Nu în ultimul rånd, siliciu redă strălucirea naturală a pielii, părului şi unghiilor, protejåndu-le totodată de diverse infecţii şi ajutåndu-le să rămånă frumoase şi puternice.

Compoziţie/1 capsulă:

-        Coada calului (Equisetumarvense L)150 mg

-        Coada calului (Equisetumarvense L) extract cu min 7% siliciu 150 mg

Fiecare capsulă conţine minimum 10,5 mg siliciu organic din Coada calului.

Mod de administrare Herbagetica Siliciu Organic:  1-2 capsule, de 3 ori pe zi. Se recomandă cure de minim 30 de zile.

Precauţii: se va administra cu prudenţă femeilor însărcinate.

Contraindicaţii: edem cardio-renal, litiază renală.

Cantitate oferta: 60 + 10 capsule

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri